23.2.13

Παύονται και οι τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ που κατηγορούνται ότι τα...έπιασαν στη Λευκάδα...



Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ και δια στόματος υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη για την απόφαση αναστολής των καθηκόντων των ... τριών υπαλλήλων του ΣΔΟΕ που κατηγορούνται για εκβίαση και χρηματισμό. Όπως δήλωσε ο κ. Μαυραγάνης, το υπουργείο Οικονομικών έχει ήδη πάρει απόφαση αναστολής άσκησης των καθηκόντων των τριών και πολύ σύντομα αναμένεται να συνεδριάσει υπηρεσιακό συμβούλιο για να αποφασίσει την παύση των καθηκόντων τους.
Στην Πάτρα βρέθηκε προχθές Κλιμάκιο Εσωτερικών Υποθέσεων και η Οικονομική Επιθεωρήτρια του ΣΔΟΕ έπειτα από εντολή του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα προκειμένου να ξεκινήσει η πειθαρχική διαδικασία εις βάρος των τριών υπαλλήλων που συνελήφθησαν στη Λευκάδα και κατηγορούνται για χρηματισμό. Η συνεδρίαση ήταν μαραθώνια και διήρκεσε μέχρι τις 7.30 το βράδυ, ενώ για πολλές ώρες εξετάστηκε ο Προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Ν.Μ. ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και τον οποίο το κλιμάκιο "ανέκρινε" εξονυχιστικά.
Και για τους τρεις εφοριακούς δρομολογούνται οι διαδικασίες απόλυσής τους, ενώ χρέη προισταμένου στο ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας εκτελεί προσωρινά ο τελωνιακός υπάλληλος Άγγελος Γεωργακόπουλος, ο οποίος είναι γνωστός για το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.
Σε ό,τι αφορά το τέταρτο πρόσωπο που εμπλέκει στην υπόθεση ο 57χρονος επιχειρηματίας απο τη Βόνιτσα που έκανε την καταγγελία, πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για υπάλληλο του ΣΔΟΕ που εδρεύει στον τέταρτο όροφο της Υπηρεσίας, του οποίου το επώνυμο αρχίζει από Γ. για τον οποίο ωστόσο δεν έχει αποδειχθεί εμπλοκή του στην υπόθεση.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: