10.2.13

Και οι πολιτικοί πωλούν σπίτια για να επιβιώσουν...


Την αδυναμία αρκετών πολιτικών, βουλευτών, υπουργών και πρώην πρωθυπουργών αν αντέξουν στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες έφερε στην επιφάνεια η οικονομική κρίση.
Εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος...
αποφάσισε να πουλήσει το πολιτικό του γραφείο στο Κολωνάκι και να βάλει ενοικιαστήριο στο πατρικό του στη Φιλοθέη, σειρά πολιτικών προσώπων αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη και Παπανδρέου, Γιάννης Μαγκριώτης, μετά την αποτυχία του να εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου, αναζητά εργασία στον ιδιωτικό τομέα ως φυσικός, ενώ σκέφτεται να καταθέσει βιογραφικό και σε ερευνητικά κέντρα στην Ελλάδα.

Την πρακτική του Κώστα Καραμανλή φαίνεται πως ακολουθεί και ο βουλευτής της Ν.Δ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος αποφάσισε να πουλήσει το εξοχικό σπίτι του στη Μύκονο, καθώς η συντήρησή του ήταν ασύμφορη οικονομικά. Μάλιστα δεν πρόκειται για το μοναδικό ακίνητο που ο βουλευτής έχει βγάλει προς πώληση καθώς το 2007 είχε πουλήσει στο ίδιο κυκλαδίτικο νησί αγροτεμάχιο 4.000 τετραγωνικών μέτρων έναντι 55.500 ευρώ.

Σε απόγνωση δηλώνει ότι βρίσκεται και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θωμάς Ρομπόπουλος, καθώς η εταιρεία του εμπορίας αυτοκινήτων με έδρα τη Θεσσαλονίκη οδηγείται σε πτώχευση.

Δυσκολίες αντιμετωπίζει όμως και ο βουλευτής Κοζάνης της Ν.Δ., Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναγκάστηκε να κλείσει ένα από τα δύο γραφεία που λειτουργούσε στην εκλογική του περιφέρεια, λόγω των υψηλών ενοικίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: