14.2.13

Θα αυτοκτονούσα αν δεν είχα τρία παιδιά...

Επιστολή-σοκ άνεργης μητέρας...
Σοκ προκάλεσε η δημοσίευση επιστολής μίας μητέρας τριών παιδιών από την Πάτρα, η οποία δηλώνει πως βρίσκεται σε απόγνωση και πως έχει φτάσει ένα βήμα πριν... την αυτοκτονία, λέγοντας μόνο που την κρατάει στη ζωή είναι τα τρία της παιδιά.

Η γυναίκα που είναι άνεργη γράφει πως χρωστάει τρία ενοίκια, ενώ έχει να αγοράσει κρέας για να φάνε τα παιδιά της από το Πάσχα.

Στην τρισέλιδη επιστολή που έστειλε στην τηλεόραση του Achaia channel αναφέρει το όνομα της και το τηλέφωνο της και μεταξύ άλλων γράφει:

«ΔΕΝ ΕΧΩ εγγραφεί στο σύλλογο τριτέκνων , γιατί εκτός από τα χαρτιά θέλω και 15 ευρώ . Ο γιος μου είναι άνεργος και έχει απολυθεί εδώ και 6 μήνες ενώ ο δεύτερος λόγω προσωπικών προβλημάτων σταμάτησε το σχολείο , η μικρή μου κόρη έχει νοητική στέρηση και ολική ρήξη τυμπάνου .

Χρωστάω 3 νοίκια , παίρνω ψυχοφάρμακα λόγω της κατάστασης. Τα ακουστικά της μικρής τα έχω κλείσει λόγω οφειλής . Κατέθεσα τα χαρτιά μου για να περάσω επιτροπή και περίμενα 15 μήνες και το αποτέλεσμα ..... με έκοψαν γιατί δεν είχα 50 ευρώ . Πήγα στην εκκλησία και δεν με βοήθησε κανείς.

Θέλω να βγω στην τηλεόραση αλλά ντρέπομαι μην με δουν τα παιδιά μου . Έχω να πάρω ψωμί από την παραμονή των Χριστουγέννων. Τα παιδιά μου έχουν τρύπια παπούτσια και έχουν να φάνε κρέας από το Πάσχα του 2012 . Είστε η τελευταία μου ελπίδα για ένα πιάτο φαγητό η ρούχα . Περιμένω από εσάς που είστε άνθρωποι, γιατί όλοι μου έκλεισαν την πόρτα οι μεγάλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: