24.2.13

Ο άνθρωπος που ήθελε να γίνει βασιλιάς (του κεμπάπ)...


Νάτος πάλι! Ο Πέτρος Κωστόπουλος διαψεύδει την φημολογία και τις διαρροές (που κάνει ο ίδιος) περί έκδοσης εφημερίδας.
Ο... έκπτωτος εκδότης αυτή τη στιγμή διαθέτει ειδησεογραφική ιστοσελίδα και περιοδικό σχεδιασμένο για iPAD. Πρόκειται για το koolnews και το kool στα οποία απασχολούνται (φανερά και κρυφά) πολλά πρώην στελέχη του που έχουν απορροφηθεί σε άλλες εφημερίδες και περιοδικά... Παράλληλα ο Κωστόπουλος συνεχίζει να έχει τηλεοπτική παρουσία με εκπομπές, που περιλαμβάνουν παρωχημένες πλάκες και βλαχοχαβαλέ.
Τώρα σχετικά με τις διαρροές ότι σχεδιάζει να βγάλει εφημερίδα, ο πάντα ειλικρινής Πέτρος Κωστόπουλος, το διαψεύδει αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το τι πραγματικά ήθελε και θέλει να κάνει στη ζωή του. Διαβάστε τι αναφέρει σχετικά:
- «Δεν έχω σκεφτεί να κάνω εφημερίδα. Δεν θέλω. Πριν 7 – 8 χρόνια, είχα συζητήσει με έναν φίλο, αλλά ευτυχώς ο άνθρωπος την έκανε με άλλους και πήγε μια χαρά. Δεν το ξέρω αυτό το επάγγελμα και δεν..
φρόντισα ποτέ να το μάθω» (κρίση ειλικρίνειας και ταυτόχρονα πίκρα που δεν τον «έπαιξαν» τα άλλα παιδιά που γνώριζαν το άθλημα)
- «Εξ άλλου κανένας δεν με πλησίασε για να μου προτείνει να βγάλω εφημερίδα» (φυσικά, ποιός είναι τόσο χαζός να προτείνει κάτι τέτοιο σε ένα αποτυχημένο εκδότη;).
- «Αν θέλει κάποιος να γράψει για κάτι που πραγματικά σκέφτομαι να κάνω είναι ότι θα έκανα κανένα πραγματικό τουρκικό κεμπαπτζίδικο. Μου λείπει. Και το καλό κεμπάπ και ο mix γύρος από αρνί και μοσχάρι. Εδώ όλο χοιρινό βάζουν και ξεχνούν το επιπλέον αρνίσιο λίπος. Αυτό το έχω νομίζω» (εαν το είχε κάνει αυτό από την αρχή ίσως τώρα να ήταν ο βασιλιάς του κεμπάπ κι όχι ένας αποτυχημένος πρίγκιπας του life style)

zoornalistas.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: