11.2.13

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κύπρο, για την υπόθεση Ακη...


Στο στόχαστρο των ελληνικών δικαστικών αρχών βρίσκεται ακόμη μια εταιρία, μέσω της οποίας πέρασαν εκατομμύρια ευρώ, που συνδέονται με την προμήθεια των ... εξοπλιστικών προγραμμάτων επί υπουργίας του προφυλακισμένου Άκη Τσοχατζόπουλου

Οι ανακριτές κ.κ. Γαβριήλ Μαλλής και Γιάννης Σταυρόπουλος, οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση της προμήθειας των TOR M-1, έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για την ανεύρεση του αληθινού δικαιούχου της εταιρείας Beeston, ο οποίος παραμένει άγνωστος στη Δικαιοσύνη.

Οι δικαστικοί λειτουργοί έχουν μεταφέρει τις έρευνες τους και εκτός Ελλάδας αναζητώντας τα ίχνη της εν λόγω εταιρείας. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι σήμερα δεν έχουν καταλήξει σε κάποια ευρήματα και τώρα στρέφονται σε ένα γνώριμο γι' αυτούς τόπο, στην Κύπρο, καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι ο μυστηριώδης δικαιούχος ίσως να έχει σχέση με τη μεγαλόνησο.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι από τη Beeston, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας , έχουν περάσει τρεις επιταγές συνολικού ύψους 5.710.000 ελβετικών φράγκων, που όπως έχει διαπιστωθεί διακινήθηκαν από τον λογαριασμό του επιχειρηματία Fouad Al Zayad, σε βάρος του οποίου έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την ανάμειξή του στην προμήθεια των TOR M-1 .

Σε βάρος του συγκεκριμένου επιχειρηματία μάλιστα εκκρεμεί εδώ και μέρες ένταλμα σύλληψης, που έχει διαβιβαστεί στην Κύπρο καθώς ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας φέρεται να είναι κάτοικος Λευκωσίας, αλλά επί του παρόντος παραμένει άφαντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: