6.2.13

Παπαχρήστος: Δείχνω κατανόηση στη «διάψευση» ...


... του κόμματος «Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες» ...

ΕΠΕΙΤΑ από τόσα χρόνια στη δημοσιογραφία, ειδικά στο πολιτικό ρεπορτάζ, δικαιούμαι φαντάζομαι να μεταφέρω κάτι από την εμπειρία μου από διαψεύσεις - θα το κάνω με...

αφορμή ανακοίνωση του κόμματος «Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες», με την οποία διαψεύδεται «κατηγορηματικά κάθε σενάριο που φέρει τον κ. Πεπόνη (τον οικονομικό εισαγγελέα) να συνεργάζεται πολιτικά μαζί μας».

ΥΠΑΡΧΟΥΝ λοιπόν τριών ειδών διαψεύσεις:

1. Αυτές που κάνουν οι συνήθως ψευδόμενοι εκπρόσωποι Τύπου, οι οποίες όταν γίνονται αποτελούν από μόνες τους επιβεβαίωση μιας πληροφορίας.
2. Αυτές που γίνονται εξ ανάγκης, κατόπιν απαιτήσεως τρίτου, και αποτελούν και αυτές εμμέσως επιβεβαίωση ότι κάτι «παίχτηκε», αλλά από τη στιγμή που διέρρευσε κάηκε οπότε πρέπει να τηρηθούν τα προσχήματα.
3. Αυτές που απλώς ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την προσοχή των πολιτών από την ουσία μιας πληροφορίας.

Η ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ λοιπόν εμπειρία μου από όλα αυτά τα χρόνια μού επιβάλλει να αντιμετωπίσω με κατανόηση τη «διάψευση» του κόμματος «Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες» και να αναφέρω εδώ ένα μότο που έχω αντιγράψει από τον Χαρίλαο Φλωράκη, «Η ζωή θα δείξει γιά όλα...»


Στίγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: