8.2.13

«Το Ελληνικό Δράμα» της Γιάννας Αγγελοπούλου!...

Η Γιάννα Αγγελοπούλου γράφει βιβλίο για «τη ζωή, τον έρωτα και την ολυμπιακή προσπάθεια μιας γυναίκας να φέρει δόξα στην πατρίδα της». Αυτή είναι η περιγραφή του ... περιεχομένου του βιβλίου με τον τίτλο «My Greek Drama», το οποίο θα πωλείται από τον ερχόμενο Μάιο από το Amazon.

H ζωή της λίγο πολύ μοιάζει με την ιστορία της Σταχτοπούτας, γράφει το κείμενο στο amazon που συνοδεύει την είδηση για την έκδοση της αυτοβιογραφίας και αναφέρει:

«Απολαμβάνοντας τη μοναξιά των VIP καθισμάτων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 η Γιάννα Αγγελοπούλου άρχισε να χορεύει. Ο κόσμος είχε έντονες αμφιβολίες για το αν η Ελλάδα θα μπορούσε να οργανώσει με επιτυχία αυτό το παγκόσμιο γεγονός. Εκείνη χόρευε και γιόρταζε για τις προσπάθειες όλων των Ελλήνων που τελικά πέτυχαν αυτό το δύσκολο στοίχημα.

Η προσπάθεια αυτή έδειχνε πώς από όλο αυτό το ‘στοίχημα’ μια νέα Ελλάδα θα προκύψει, μια Ελλάδα αντάξια της κληρονομιάς της. Δεν μπορούσε να φανταστεί όμως ότι λίγα χρόνια μετά η χώρα της θα εγκατέλειπε τα μαθήματα του Ολυμπιακού Πνεύματος και θα γινόταν θύμα μιας πρωτοφανούς οικονομικοπολιτικής κρίσης που θα έφτανε να απειλήσει ακόμα και την σταθερότητα της Ευρώπης.

Στο ‘My Greek Drama’ η Γιάννα Αγγελοπούλου γνωστή στη χώρα της σαν «Γιάννα» έγραψε ένα βιογραφικό σημείωμα για το δικό της ταξίδι στην Ελλάδα.

Από τα παιδικά της χρόνια στην Κρήτη, τη νομική στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα όπου κατόρθωσε να επιβιώσει και να διακριθεί σε ένα ανδροκρατούμενο χώρο η κ. Αγγελοπούλου απασχόλησε έντονα τα ΜΜΕ και έγινε μια από τις ισχυρές γυναίκες στη δημόσια ζωή του τόπου.

Προσπαθώντας να ισορροπήσει μεταξύ της μητρότητας, των επιχειρήσεων, της πολιτικής η «Γιάννα» δεν έχασε ποτέ το πάθος της. Κατάφερε να φέρει τους Ολυμπιακούς στην Αθήνα και να κάνει μια αξέχαστη διοργάνωση,

Η ζωή της, μοιάζει σαν την ιστορία της Σταχτοπούτας γεμάτη πάθη, εντάσεις, έρωτες και σπουδαίες γνωριμίες με βασιλιάδες και πολιτικούς. Το ‘My Greek Drama’ αιχμαλωτίσει την διακαή φιλοδοξία ενός επαναστατικού κοριτσιού από την Κρήτη που άναψε τη «δάδα» των Ολυμπιακών. Η ιστορία της έρχεται να αφυπνίσει τον ελληνικό λαό και κάθε άνθρωπο που παλεύει για να αλλάξει τον κόσμο».

Ο προσωρινός πλήρης τίτλος της έκδοσης είναι «My Greek Drama: Life, Love, and One woman's olympic effort to bring glory to her country» και η τιμή πώλησης έχει καθοριστεί στα 29,65 δολάρια (19,90 ευρώ).

Δείτε εδώ την ανάρτηση στο amazon

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: