13.2.13

"Πληρωμένη" απάντηση Σιμόπουλου σε Μπουτάρη ...


Ανεβαίνουν επικίνδυνα οι τόνοι στη συμπρωτεύουσα...

Μεγάλη ανησυχία έχει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μετά το θέμα που προέκυψε με τα αρχαιολογικά ευρήματα στο Σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης, για το τι θα λένε τα εγγόνια του αν επιτρέψει να φύγουν οι...
αρχαιότητες από τη Θεσσαλονίκη. Τη συγκεκριμένη δήλωση την κάνει συνεχώς σε διάφορες συνεντεύξεις όπως και σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου

Εισέπραξε όμως την άμεση απάντηση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων Στράτου Σιμόπουλου που έγινε στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ3 Ένα+1.

"Αν συνεχίσει αυτήν την τακτική κινδυνεύει να απολογηθεί στα εγγόνια του γιατί δεν έγινε το έργο" έγραψε σε facebook και twitter o γ.γ Δημοσίων Έργων.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της Αττικό Μετρό Α.Ε. για το συγκεκριμένο θέμα δήλωσε:

«Βρισκόμαστε τώρα μπροστά σε ένα εμπόδιο που αν δεν το ξεπεράσουμε, θα αποτελέσει ταφόπλακα για το έργο. Σέβομαι απόλυτα την αξία των ευρημάτων, την ιστορία της πόλης και τη σημασία της ιστορικής μνήμης. Άλλωστε οι λαοί για να έχουν μέλλον πρέπει να έχουν μνήμη. Δεν υπάρχει όμως τεχνική λύση ενσωμάτωσης των ευρημάτων στο σταθμό. Ταυτόχρονα δεν μπορεί να καταργηθεί ο σταθμός, διότι θα έχουμε ένα έργο κουτσουρεμένο, ενώ ο ανασχεδιασμός του θα το πάει χρόνια πίσω».

Απ' ότι φαίνεται οι τόνοι ανεβαίνουν. Αν μη τι άλλο έχει ενδιαφέρον...

Δεν υπάρχουν σχόλια: