8.2.13

Λούκα Κατσέλη: Με θέλουν πίσω στο ΠΑΣΟΚ...

Δηλώνει ότι δέχτηκε βολιδοσκοπήσεις από το κόμμα...
Βολιδοσκοπήσεις από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ έχει δεχτεί η πρώην υπουργός κα Λούκα Κατσέλη, σύμφωνα με όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Η κα Κατσέλη πρόσθεσε ότι...
δεν συζητάει κάτι τέτοιο και ότι, αντίθετα, έχει προσωπικές επαφές με τον πρόεδρο της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα σε σχετική ερώτηση που της τέθηκε παραδέχτηκε ότι «ναι, έχουν υπάρξει βολιδοσκοπήσεις».

Εξήγησε ότι «η στάση και οι αξίες μου όμως δε μου επιτρέπουν να είμαι σε ένα κόμμα όταν αυτό αντιβαίνει στις αρχές μου».

Επίσης δήλωσε πως συνομιλεί με τον κ. Τσίπρα λέγοντας «με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως και με όλες τις άλλες δυνάμεις υπάρχουν συνομιλίες σε επίπεδο Προέδρου και βασικών ηγετικών ομάδων. Ως Κοινωνική Συμφωνία την πορεία αυτή την ξεκινήσαμε προεκλογικά, τη συνεχίζουμε και αγωνιζόμαστε για τη συγκρότηση μιας ισχυρής πλειοψηφικής συμμαχίας προοδευτικών σοσιαλιστικών και αριστερών πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων».

Τέλος απαντώντας σε ερώτηση για το ποια κυβέρνηση θα μπορούσε να εφαρμόσει την εναλλακτική πρόταση που επικαλείται, η κα Κατσέλη είπε: «Με βάση το υπάρχον πολιτικό σκηνικό, τη λύση θα μπορούσε να δώσει μια ευρύτατη συμπαράταξη κομμάτων και πρωτοβουλιών αποτελούμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους Οικολόγους Πράσινους, την Κοινωνική Συμφωνία και ανεξάρτητα πολιτικά δίκτυα, κινήσεις και προσωπικότητες, στη βάση μιας ελάχιστης πολιτικής συμφωνίας»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: