7.2.13

Άνοιγμα ΣΥΡΙΖΑ στους συνταξιούχους...


Να φέρει τον Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή για απευθείας αντιπαράθεση μαζί του επιδιώκει για το επόμενο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας.

Η μετάβαση του Αντ. Σαμαρά στις ... Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής δικαιολογεί αυτή την Παρασκευή την μη παρουσία του στην «ώρα του πρωθυπουργού» προκειμένου να απαντήσει στην ερώτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολογία στα ακίνητα.

Η ηγεσία της Κουμουνδούρου, ωστόσο, θα επανέλθει και θα εντείνει τις προσπάθειές της ώστε «να αναγκάσει» όπως λέει να έρθει στη Βουλή ο πρωθυπουργός, τον οποίο κατηγορεί ότι «κρύβεται». Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει το επόμενο διάστημα και προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, ώστε να υπάρξει αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό.

Ταυτόχρονα έχει αποφασιστεί να αναληφθούν σημαντικές πρωτοβουλίες για τις ηλικίες άνω των 60, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει υστέρηση. Όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, ακόμα και την περίοδο που η ΝΔ πέρασε έστω και οριακά μπροστά στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά στις παραγωγικές ηλικίες, υπολείπεται όμως στους συνταξιούχους.

«Αν ισοσκελιστεί η διαφορά με τη ΝΔ στις ηλικίες άνω των 60, θα είμαστε μπροστά εκ νέου και μάλιστα με διαφορά» εκτιμά η ηγεσία της Κουμουνδούρου. Για το σκοπό αυτό άλλωστε αποφασίστηκε και η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα το πρωί της Πέμπτης στο ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένονται και νέες πρωτοβουλίες.


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: