25.2.13

Πολύωρη σύσκεψη παρουσία Ρουπακιώτη στις φυλακές Τρικάλων...


Συνεχίζεται η σύσκεψη στις φυλακές Τρικάλων παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, ενώ στις φυλακές κλήθηκαν ο... Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων Ταξίαρχος Γιώργος Σουγλιέρης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Θεσσαλίας Υποστράτηγος Βασίλειος Χαλάτσης

Από τις φυλακές Τρικάλων αναχώρησαν πριν λίγη ώρα οι δύο βουλευτές της Ν.Δ. του Νομού Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος, που σε δηλώσεις τους εξήραν την προσπάθεια των σωφρονιστικών υπαλλήλων που εμπόδισαν την απόδραση του Παναγιώτη Βλαστού και των αστυνομικών δυνάμεων που έσπευσαν και συνέλαβαν άμεσα τους επιβαίνοντες στο ελικόπτερο.

Παράλληλα οι δύο βουλευτές ανέφεραν πως πρέπει η κυβέρνηση να επανεξετάσει και το θεσμικό πλαίσιο μέσα από το οποίο δίνεται η δυνατότητα χρήσης των όπλων που κατέχουν οι Αστυνομικοί.

Στον χώρο των φυλακών Τρικάλων πριν λίγο κατέφθασε η συνήγορος του Παναγιώτη Βλαστού συνοδευόμενη από εξαδέλφη του βαρυποινίτη και κατέθεσε στον φύλακα της εξωτερική φρουράς υπόμνημα, ενώ σε δηλώσεις της ζήτησε την μεταγωγή του κρατούμενου στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων κάνοντας λόγο ότι δεν έχει πληροφόρηση για την κατάσταση υγείας του βαρυποινίτη κρατουμένου.

trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: