5.2.13

Σάντος: «Δείχνουμε πάντα πάθος και αφοσίωση για την πατρίδα μας»...


Κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την εθνική ομάδα έκανε ο Φερνάντο Σάντος, μία ημέρα πριν από το φιλικό εναντίον της Ελβετίας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

« Δεν υπάρχει φιλικό και επίσημο παιχνίδι για μας. Οταν ...
μπαίνουμε στο γήπεδο και εκπορσωπούμε την Ελλάδα, από μόνο του αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να πάρουμε τη νίκη », υποστήριξε ο Φερνάντο Σάντος.


Και πρόσθεσε ο προπονητής της εθνικής Ελλάδας: « Το ματς της Τετάρτης δεν αποτελεί κάποιου είδους τεστ για το παιχνίδι με τη Βοσνία. Μιλάμε για δύο διαφορετικές ομάδες. Εμείς θέλουμε να δίνουμε σε κάθε αγώνα το 100%. Είναι σημαντικό να δημιουργείται ένας πυρήνας φιλάθλων της εθνικής και με χαροποιεί το γεγονός ότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα. Να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι στο γήπεδο, να στηρίξουν την ομάδα μας και την πατρίδα μας. Το μήνυμά μου είναι να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει, τον έχουμε ανάγκη και τον χρειαζόμαστε. Από τη δική μας πλευρά, η υπόσχεσή μας είναι ότι μπορεί να μην παίζουμε πάντα καλά, αλλά πάντα δείχνουμε πάθος , διάθεση και αφοσίωση στην ομάδα και την πατρίδα».

Σε άλλα σημεία των τοποθετήσεών του, ο Σάντος είπε: « Το παιχνίδι με τη Βοσνία είναι σημαντικό και θα ήθελα τους παίκτες από τώρα μέχρι τον Μάρτιο που είναι το ματς! Γνωρίζω, βέβαια, ότι αυτό δεν γίνεται. Ούτε, όμως , αρκούν οι πέντε ημέρες που θα έχω τους παίκτες στη διάθεσή μου. Ούτε να κλαίμε, ούτε να παραπονιόμαστε πρέπει για τον χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας».

Ο ΧΙΤΣΦΕΛΝΤ


Ο γερμανός προπονητής της Ελβετίας, Οτμαρ Χίτσφελντ, υπογράμμισε:

«Η Ελλάδα είναι μια ομάδα που παίζει πάντα καλά στην άμυνα και ξεχωρίζει σε αυτόν τον τομέα. Ο κ. Σάντος είναι λάτρης της πειθαρχίας. Είναι μια ομάδα που παίζει δυνατά και μπορεί να αλλάξει γρήγορα από την άμυνα στην επίθεση και από την επίθεση στην άμυνα, κάνει σωστά το λεγόμενο transition. Μπορεί να λείπει ο Σμαράς λόγω τραυματισμού, αλλά στην επίθεση αγωνίζεται ο Σαλπιγγίδης που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Υπάρχουν επίσης ο Μήτρογλου και ο Αθανασιάδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: