22.2.13

Μαρινάκης: "Πρώτος εγώ ονειρεύομαι αλλιώς τον Ολυμπιακό" (ΒΙΝΤΕΟ)...




Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης ως πραγματικός ηγέτης βγήκε μπροστά και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.
Πρώτος από όλους παραδέχτηκε ότι ... αλλιώς ονειρεύεται τον Ολυμπιακό και επισήμανε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και να είναι αυτή που αυτός και όλοι οι Ολυμπιακοί ονειρεύονται. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και ιδιαίτερα εκείνους που ταξίδεψαν στην Ισπανία, γύρισαν πίσω πηγαίνοντας κατευθείαν στο γήπεδο της Ξάνθης και το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκαν και πάλι δίπλα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού:

"Χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι με πάρα πολύ κακή διαιτησία, αλλά δεν έχει σημασία. Ο Ολυμπιακός δεν περιμένει να έχει καλή διαιτησία, πρέπει και με κακή διαιτησία να κερδίσει. Το πρώτο ματς χάσαμε με 3-0 όπως όλοι ξέρετε και σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν συγκινητικό που το γήπεδο γέμισε. Ο κόσμος ήρθε να στηρίξει αυτήν την ομάδα. Κι έχει δίκιο ότι ονειρεύεται διαφορετικά τον Ολυμπιακό και απ'όλους διαφορετικά τον Ολυμπιακό τον ονειρεύομαι εγώ που δυόμισι χρόνια έχουμε δώσει και χρήματα, και χρόνο και τη ζωή μας για τον Ολυμπιακό. Από την ημέρα που τον αναλάβαμε έχει αλλάξει επίπεδο. Κερδίσαμε αμέσως το πρωτάθλημα, την επόμενη χρονιά κερδίσαμε το νταμπλ κι είχαμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Να βλέπεις σήμερα τον Ολυμπιακό να κάνει μια τέτοια εμφάνιση κόντρα σε μια ομάδα που έχει το 1/3 του μπάτζετ του Ολυμπιακού είναι λυπηρό και να παίζει χωρίς ψυχή. Αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους και πιο πολύ τους παίκτες μας. Από εκεί και πέρα πήραμε έναν καινούργιο προπονητή που έχει όλο το χρόνο μπροστά του να κάνει όλες τις διορθωτικές αλλαγές που χρειάζονται. Θα τον στηρίξουμε, θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να πάμε ακόμα καλύτερα. ο στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Δε χάθηκε τίποτα, ούτε πρέπει να απογοητευόμαστε. Χρειάζεται ψυχραιμία, εμείς είμαστε εδώ , θα κάνουμε αυτό που πρέπει, θα ενισχυθούμε ακόμα παραπάνω και του χρόνου ο στόχος θα είναι πάλι το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Θέλω να ευχαριστήσω όλον αυτόν τον κόσμο που ήρθε σήμερα (σ.σ.: χθες) να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας, καθώς επίσης είχα σκοπό σήμερα να αφιερώσω μια καλή εμφάνιση ή μια νίκη-πρόκριση σ'αυτά τα παιδιά που την περασμένη Δευτέρα έφυγαν από τον Πειραιά με πούλμαν, με βαπόρια και πήγαν στη Βαλένθια, είδαν την ομάδα μας να χάνει 3-0, μετά έφυγαν πάλι με πούλμαν, πήγαν στην Ξάνθη να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας και γύρισαν τη Δευτέρα πίσω. Ήταν δηλαδή μία εβδομάδα σε ταξίδι, νύχτα-μέρα για 3 ώρες ποδόσφαιρο. Αυτά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια και λυπάμαι πολύ που σήμερα απογοητεύτηκαν. Υπάρχει η επόμενη μέρα, είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα και θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Ούτε κρυβόμαστε, ούτε απογοητευόμαστε. Ο Ολυμπιακός θα είναι ο νικητής".

Δείτε το video:

olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: