20.2.13

Με τρακτέρ στην Ομόνοια οι διαδηλωτές (ΒΙΝΤΕΟ)...


Χιλιάδες οι συγκεντρωμένοι, στο κέντρο της Αθήνας.
Kλουβες και ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος...
Παραλύει ολόκληρη η χώρα σήμερα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Ομόνοια και οι γύρω δρόμοι, καθώς χιλιάδες διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο. Μάλιστα, μέλη της... ΠΑΣΥ (Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης), εμφανίστηκαν στη συγκέντρωση με δύο τρακτέρ, ενώ άμεση ήταν η αντίδραση της αστυνομίας, που έφτασε με δύο γερανοφόρα οχήματα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Οι συγκεντρωμένοι δημιούργησαν «κλοιό» γύρω από τα τρακτέρ και δεν επέτρεψαν στα γερανοφόρα να προσεγγίσουν και να τα πάρουν. Την ίδια ώρα, στο Πεδίον του Άρεως είναι συγκεντρωμένα μέλη της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Στις ομιλίες του οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα αντιδράσουν με ένα ηχηρό «όχι» στις αδιέξοδες πολιτικές του μνημονίου που έχουν εξαθλιώσει την ελληνική κοινωνία και βυθίζουν την οικονομία στην ύφεση και στην κρίση.

Για την αποφυγή επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τις πανελλαδικές κινητοποιήσεις, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έχει πάρει έκτακτα μέτρα.

Ισχυρά αστυνομικά μέτρα στο κέντρο της πρωτεύουσας με αφορμή τα συλλαλητήρια

Αυτή την ώρα, περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος βρίσκονται κλούβες της Αστυνομίας με διμοιρίες των ΜΑΤ. Η ίδια εικόνα επικρατεί και στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, στην οδό Φιλελλήνων, στην οδό Σταδίου και τους γύρω δρόμους.



video platformvideo managementvideo solutionsvideo player πηγη protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: