26.2.13

Μέλος της ΔΗΜΑΡ και επίσημα ο υφυπουργός Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου...

Ο υφυπουργός Παιδείας της τρικομματικής κυβέρνησης, Θόδωρος Παπαθεοδώρου, είχε προταθεί από την Δημοκρατική Αριστερά για τον υπουργικό θώκο, δίχως όμως να είναι επίσημο μέλος της Αγίου Κωνσταντίνου.
Όμως ο ...
πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανήκει και επίσημα στην ΔΗΜΑΡ, καθώς γράφτηκε στην Τοπική Οργάνωση Αμπελοκήπων του κόμματος. Με αυτόν τον τρόπο απέδειξε τη σύμπραξή του με τη συγκυβερνώσα Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.

Ο κ. Παπαθεοδώρου ήταν πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Εργαζόταν ως καθηγητής Αντεγκληματικής Πολιτικής. Επίσης δίδαξε το ακαδημαϊκό έτος 2005-2006, ως Επισκέπτης Καθηγητής στα προγράμματα Masters των γαλλικών Πανεπιστημίων του Poitiers, της La Rochelle και της Pau και έχει εκλεγεί Προσκεκλημένος Καθηγητής στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Bordeaux IV το 2006, το 2008 και το 2009.

Το 2003 τιμήθηκε από τη Γαλλική Δημοκρατία με το παράσημο της Τάξης του Ακαδημαϊκού Φοίνικα.

Ο κ.Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στην Πάτρα το 1965, όπου και τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο Πειραματικό Σχολείο και στο Πρότυπο Κλασσικό Λύκειο Πατρών. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος (DEA) Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Poitiers στη Γαλλία...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: