25.2.13

ΚΥΠΡΟΣ: Τους νέους υπουργούς αποφασίζει άμεσα ο Πρόεδρος...


Λευκωσία: Χωρίς καθυστέρηση πιάνει δουλειά ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ξεκινώντας τις διεργασίες για το νέο Υπουργικό Συμβούλιο. Υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να είναι ο Ιωάννης Κασουλίδης ενώ επικρατέστερος για ...
υπουργός Οικονομικών παρουσιάζεται ο Μιχάλης Σαρρής.

Από τον χώρο του ΔΗΣΥ συζητούνται, επίσης, τα ονόματα του αντιπροέδρου του κόμματος Ιωνά Νικολάου για το Υπουργείο Δικαιοσύνης και του Μάνθου Μαυρομάτη για το Υπουργείο Εμπορίου.

Για το Υπουργείο Παιδείας ακούγεται το όνομα του Τάσου Μητσόπουλου, ο οποίος είναι και εκλεκτός του Αρχιεπισκόπου. Πάντως δεν αποκλείεται ο Τάσος Μητσόπουλος να επιλέξει να παραμείνει εντός του κόμματος και να διεκδικήσει την πρωτοκαθεδρία στις εσωκομματικές εκλογές.

Για το υπουργείο Υγείας προκρίνεται ο κ. Πατσαλής και για το Υπουργείο Άμυνας ο Φύτος Κωνσταντίνου.

Το Υπουργείο Γεωργίας μπορεί να καταλήξει στο ΕΥΡΩΚΟ και τον κ. Κουγιάλη ενώ πολύ πιθανή θα πρέπει να θεωρείται η υπουργοποίηση της Χρυστάλας Γιωρκάτζη.

Για τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου έχει γίνει πρόταση στο Χάρη Γεωργιάδη ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα προτιμήσει να παραμείνει κομματικό στέλεχος.

Από το Δημοκρατικό Κόμμα συζητούνται τα ονόματα του πρώην υπουργού Στέλιου Κοιλιάρη, του Φώτη Φωτίου και του Κυριάκου Κενεβέζου...
philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: