8.2.13

Άνοιξε η όρεξη της ΝΔ...



Ήταν να μην γίνει η αρχή με την απομάκρυνση του Ν. Θεοδωρίδη από την κοινοβουλευτική επιτροπή λόγω της απόδοσης των βραχονησίδων Ιμίων, ή Καρντάκ όπως τα αποκάλεσε, στην Τουρκία.
Στη Συγγρού θεωρούν ότι ... από τη στιγμή που έγινε η αρχή, ο κ. Τσίπρας θα αναγκαστεί, κάποια στιγμή, να δώσει και την συνέχεια. Το μόνον βέβαιο είναι ότι για τα γαλάζια στελέχη που έχουν επιφορτιστεί με την… κατασκοπεία του ΣΥΡΙΖΑ, η επιλογή Τσίπρα ήταν το ορεκτικό. Έτσι χθες στοχοποίησαν τη βουλευτή του κόμματος Ευαγγελία Αμμανατίδου, η οποία στο Σκάι ανέφερε ότι «δεν αποτελεί φετίχ για τον ΣΥΡΙΖΑ η παραμονή στο ευρώ». «Τώρα που η Ελλάδα κατοχύρωσε οριστικά την παραμονή της στο ευρώ και κανείς πλέον ξένος δεν το αμφισβητεί, ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς εξακολουθεί να το θέτει» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ.

Και προφανώς γνωρίζουν οι γαλάζιοι ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί και ούτε πρόκειται να αποκεφαλίζει κάθε στέλεχος που βρίσκεται στα όρια ή εκτός γραμμής. Κατανοούν, ωστόσο, ότι το επικοινωνιακό παιχνίδι που ξεκίνησαν, επί του παρόντος τουλάχιστον, τους «βγαίνει»…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: