14.2.13

Σκότωσε την κοπέλα του ο Πιστόριους! (video)...



Δείτε φωτογραφία με τη σύντροφο του Παραολυμπιονίκη....
Ανείπωτη τραγωδία για τον Όσκαρ Πιστόριους!

Ο Νοτιοαφρικάνος Παραολυμπιονίκης, ο οποίος το καλοκαίρι είχε συγκλονίσει με την παρουσία του και την... προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, σκότωσε την κοπέλα του με σφαίρα στο κεφάλι και στο χέρι, καθώς την πέρασε για διαρρήκτη!

Όπως μετέδωσαν πρώτα τα ΜΜΕ της Νοτίου Αφρικής και αναδημοσίευσαν αρκετά Μέσα του εξωτερικού, το γεγονός συνέβη στις 4 τα μεσάνυχτα στο σπίτι του στο Silver Lake.

Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας επιβεβαίωσε πως η κοπέλα πέθανε ακαριαία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 26χρονος ανακρίνεται από την Αστυνομία στο σπίτι του στην Πρετόρια προκειμένου να διελευκανθούν πλήρως οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Να τονιστεί ότι στη Νότια Αφρική, λόγω των υψηλών ποσοστών εγκληματικότητας, πολλοί κάτοικοι διατηρούν όπλα στην κατοχή τους για αυτοπροστασία και ένας εξ αυτών είναι ο Πιστόριους, ο οποίος προκάλεσε αυτό το φοβερό δυστύχημα.

Περίπου 6.000.000 κατοίκοι της χώρας έχουν όπλα, ενώ σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα η Πρετόρια συγκαταλέγεται μεταξύ των 20 πιο επικίνδυνων περιοχών παγκοσμίως.

Δείτε το σχετικό βίντεο:





Ιδού η σύντροφος του Πιστόριους...

πηγη woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: