20.3.13

Μοναδικά παραδοσιακά τραγούδια από 18 'Ελληνες ερμηνευτές την Παρασκευή με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ...



ΕΚΤΑΚΤΩΣ αυτήν την Παρασκευή αποκλειστικά το νέο CD του Βασίλη Σαλέα και του Βασίλη Παπαδόπουλου

Μη χάσετε ΕΚΤΑΚΤΩΣ αυτήν την Παρασκευή 22 Μαρτίου με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το... νέο CD του Βασίλη Σαλέα και του Βασίλη Παπαδόπουλου "Ελλάδα γειά σου"

Τραγουδούν: Διονύσης Σαββόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Αντώνης Ρέμος, Τόλης Βοσκόπουλος, Ελένη Βιτάλη, Μανώλης Μητσιάς, Γλυκερία, Αντώνης Βαρδής, Σαράντης Σαλέας, Θέμης Αδαμαντίδης, Νίκος Αλιάγας, Ευδοκία, Βαγγέλης Κονιτόπουλος

Πατριωτικά, χαρούμενα, αλλά και συγκινητικά τραγούδια δια στόματος μεγάλων καλλιτεχνών, σε στίχους του Βασίλη Παπαδόπουλου και σε μουσική του Βασίλη Σαλέα, αποτελούν την νέα μεγάλη προσφορά της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ εκτάκτως την Παρασκευή 22 Μαρτίου.
Κάθε χρόνο στις 25 Μαρτίου τιμούμε και γιορτάζουμε τον ξεσηκωμό των υπόδουλων Ελλήνων κατά του Τούρκου δυνάστη για ελευθερία και αυτοδιάθεση. Εκ των πραγμάτων είναι η πιο σημαντική ημερομηνία στην ιστορία της Νεώτερης Ελλάδας, ως αφετηρία της εθνικής παλιγγενεσίας.

Με αφορμή τον μεγάλο αυτό εθνικό εορτασμό, η εφημερίδα χαρίζει στους αναγνώστες της τραγούδια που ξυπνούν το ελληνικό αίσθημα και τονώνουν το ηθικό φρόνιμα, την αγάπη προς την πατρίδα και τους προγόνους μας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που όλοι οι Έλληνες δοκιμάζονται. Κορυφαίοι καλλιτέχνες όπως οι Δ.Σαβόπουλος, Β.Παπακωνσταντίνου, Α.Ρέμος, Ε.Βιτάλη, Τ.Βοσκόπουλος, Μ.Μητσιάς, Α.Βαρδής, Γλυκερία, Χ.Δάντης, Θ.Αδαμαντίδης και αρκετοί άλλοι συνθέτουν ένα εκρηκτικό μουσικό CD με 18 τραγούδια.
«Ελλάδα σ’αγαπάμε, για σένα τραγουδάμε, παντού όπου κι αν πάμε, μαζί σε κουβαλάμε». Με αυτό το στίχο υπογράφουν αυτό το CD που έχει τίτλο «Ελλάδα γειά σου» ο Βασίλης Σαλέας και ο Βασίλης Παπαδόπουλος λέγοντας ότι ήταν ένα όνειρο ζωής η έκδοσή του.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! Αυτή την Παρασκευή 22 Μαρτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: