25.3.13

Πάτρα: Εφιάλτης για την ΕΛ.ΑΣ. η παρέλαση της 25ης Μαρτίου...


Σε πονοκέφαλο για τον οποίο αναζητεί επειγόντως παυσίπονα εξελίσσεται για την αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας η παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr η τοπική ΕΛ.ΑΣ. φοβάται πως θα έχει να αντιμετωπίσει τρία μέτωπα.

Πρόκειται για...
τρείς εστίες εκδήλωσης κινήσεων διαμαρτυρίας απέναντι στην κυβερνητική πολιτική, οι οποίες αναμένεται να εκφραστούν από εκατοντάδες φοιτητές του ΤΕΙ της Πάτρας, μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αχαΐας και Δυνάμεις του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.

Το ζητούμενο για την ηγεσία της ΕΛΑΣ είναι πως θα γίνει διαχείριση αυτών των τριών διαφορετικών μετώπων, καθώς θεωρείται δεδομένο, πως θα επιχειρηθεί από διαφορετικά σημεία και σε διαφορετικούς ή και ενδεχομένως ίδιους χρόνους, να μπουν στην παρέλαση και να παρελάσουν εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική.

Σύμφωνα με πηγές του patrastimes.gr, o αναγκαστικός πολυμερισμός των αστυνομικών δυνάμεων, αποτελεί την «καυτή πατάτα» για την τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. , καθώς θεωρείται δεδομένο, πως η αντιμετώπιση πολλών «εστιών» αδυνατίζει την ήδη προβληματική διαχείριση «κρίσεων» λόγω και των ελλείψεων σε έμψυχο δυναμικό.

Οι Σπουδαστές

Αποφασισμένοι να στείλουν το δικό του μήνυμα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και ότι εκπορεύεται από το σχέδιο «Αθηνά» είναι οι σπουδαστές του ΑΤΕΙ της Πάτρας, οι οποίοι θα παρελάσουν και μπροστά από την εξέδρα των επισήμων θα προχωρήσουν σε δυναμική διαμαρτυρία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και Φοιτητές

Το δικό τους στίγμα – ανάλογο με αυτό της παρέλασης τα 28ηςΟκτωβρίου – επικαιροποιημένο με τα όσα διαδραματίζονται στην Κύπρο, θα δώσει τη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και φοιτητές μέλη συσπειρώσεων.

Πιθανός τόπος συγκέντρωσης με στόχο την πραγματοποίηση πορείας η πλατεία Γεωργίου όπου εκεί θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις.

ΤΟ ΚΚΕ

Ζητούμενο είναι για την τοπική αστυνομία το τι θα πράξει το ΚΚΕ και οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην Πάτρα καθώς με΄χρι στιγμής δεν έχει υπάρξει «διαρροή» των προθέσεων τους με αποτέλεσμα οι επιτελείς της Ερμού ν’ αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.
patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: