30.3.13

Οι σωτήρες της Κύπρου που εξαφανίστηκαν σε μία νύχτα...

Το χαρακτηριστικό παράδειγμα του Μιχάλη Χατζηγιάννη...
Τελικά είναι αληθινό αυτό που λένε οτι οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα. Τα πραγματικά δύσκολα όμως όχι εκείνα που δίνουν την ευκαιρία σε έναν φίλο να ανεβάσει τις "μετοχές" του χωρίς προσωπικό κόστος.
Χαρακτηριστικό...
παράδειγμα αντίθετα από αυτήν την κατεύθυνση αποτελεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο γνωστός και ιδιαίτερα δημοφιλής τραγουδιστής όταν η προεκλογική περίοδος ήταν σε έξαρση και ο Νίκος Αναστασιάδης σάρωνε τις δημοσκοπήσεις βγήκε και του έδωσε έναν αέρα showbiz.

Όταν ο πρόεδρος -πλέον- Αναστασιάδης βρέθηκε στην πολύ δύσκολη θέση του Eurogroup και πήρε την απόφαση του κουρέματος έχοντας απέναντί του το σύνολο του πολιτικού κόσμου αλλά και της κυπριακής κοινωνίας ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν απών. Οι δηλώσεις υποστήριξης ξαφνικά ξεχάστηκαν και οι καταθέσεις έγιναν αυτομάτως πιο σημαντικές. Ο Νίκος Αναστασιάδης έμεινε μόνος να υπερασπίζεται μία απόφαση στην οποία μετά από μία εβδομάδα σύρθηκε με το ζόρι ο κυπριακός πολιτικός κόσμος. Όχι οτι είχαν ανάγκη τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για να στηρίξει το κούρεμα των καταθέσεων, θα ήταν αστείο άλλωστε, αλλά όταν τα πράγματα είναι εύκολα και ο καιρός σηκώνει λόγια, όλοι είναι πρόθυμοι, όταν όμως ο καιρός απαιτεί πράξεις, τότε ξεχωρίζει η ήρα από το σιτάρι...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: