26.3.13

«Στο τραπέζι η έξοδος από το ευρώ» επανέλαβε ο Νικόλας Παπαδόπουλος...

Ανοιχτό παραμένει, σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικονομικών της κυπριακής Βουλής Νικόλα Παπαδόπουλο, το ενδεχόμενο εξόδου της Κύπρου από το ευρώ, μετά τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, καθώς ο...
ίδιος επανέλαβε τη χθεσινή του δήλωση ότι «πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και αυτό», μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
«Ολα είναι στο τραπέζι πλέον με τη συμπεριφορά που δεχτήκαμε από τους ευρωπαίους εταίρους μας. Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκαν δείχνει ότι δεν εφαρμόζονται οι ίδιοι κανόνες για όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε.», πρόσθεσε.

Χθες ο βουλευτής του ΔΗΚΟ και γιος του πρώην Προέδρου της Κύπρου, Τάσσου Παπαδόπουλου, είχε δηλώσει στο Bloomberg ότι «η Κύπρος θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ευρωζώνη, καθώς μετά το σχέδιο που αποφασίστηκε, δεν υπάρχουν προοπτικές ανάπτυξης, αλλά αντιθέτως έρχεται βαθιά ύφεση και μεγάλη αύξηση της ανεργίας».

Βέβαια, ο ίδιος είπε ότι το σχέδιο περιέχει και κάποια θετικά σημεία, όπως η απόφαση να μη γίνει κούρεμα στους μικροκαταθέτες....

Δεν υπάρχουν σχόλια: