19.3.13

Το πάρτι γενεθλίων που ένωσε μνημονιακές και αντι-μνημονιακές δυνάμεις...



Παραμέρισαν τις διαφορές τους (;) για λίγο, και όλα μπερδεύτηκαν γλυκά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε ένα πάρτι στην καρδιά του Κολωνακίου που...

κυριάρχησε το τραγούδι, ο χορός, τα αστεία, τα πειράγματα και αποκαλύφθηκαν άγρια πολιτικό-μιντιακά παρασκήνια που δύσκολα δημοσιεύονται!

Εκπρόσωποι μνημονιακών και αντι-μνημονιακών δυνάμεων (του Κοινοβουλίου) συνυπήρξαν και διασκέδασαν, αποδεικνύοντας ότι η κρίση μάς φέρνει πιο κοντά!

Από τον Πάρι Κουκουλόπουλο και τον Γρηγόρη Ψαριανό, μέχρι τον Ανδρέα Παπαδόπουλο και την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, και από τα παιδιά της Ντόρας, Αλεξία και Κώστα Μπακογιάννη, μέχρι τους δημοσιογράφους, Πάσχο Μανδραβέλη, Ανδρέα Πετρουλάκη, Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, αποχαιρέτησαν το Τριώδιο ξεφαντώνοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, χωρίς ενοχές και πολιτικές προκαταλήψεις!

Στα highlights της βραδιάς, ο νεαρός εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος που τροφοδοτούσε ο ίδιος προσωπικά με μπίρες τους πένητες της περιοχής, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ που ήταν η ψυχή του πάρτι, ο σκιτσογράφος, Ανδρέας Πετρουλάκης για τις ιστορίες και τα αστεία του στα πηγαδάκια, οι γλεντζέδες δημοσιογράφοι του Mega, Σοφία Δήμτσα, Χρήστος Τσιγουρής και Κλειώ Νικολάου, αλλά και ο Σταύρος Θεοδωράκης που συγκέντρωνε σαν μαγνήτης γύρω του τον γυναικείο πληθυσμό!

Φυσικά δεν έλειψαν και η υψηλής ποιότητας πολιτικές αντιπαραθέσεις, στις οποίες πρωταγωνίστησαν, ο δημοσιογράφος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Γιώργος Κυρίτσης, ο Πάσχος Μανδραβέλης, ο Γρηγόρης Ψαριανός κ.ά.

Το πάρτι που οργανώθηκε προς τιμήν των γενεθλίων της Λίνας Παπαδάκη, στενής συνεργάτιδας του Σταύρου Θεοδωράκη, και συνέπεσε με την ανάληψη από μέρους της, της αρχισυνταξίας της εκπομπής «Πρωταγωνιστές», τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί δημοσιογράφοι, από το MEGA, το STAR, τον ALPHA, τον ΣΚΑΙ, την ΕΡΤ, αλλά και τις εφημερίδες, «ΤΟ ΒΗΜΑ», «ΤΑ ΝΕΑ», «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», «REAL NEWS», ενώ ξεχωριστή, πλην διακριτική ήταν η εμφάνιση των ανθρώπων του ENIMEROSI24.GR!


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: