18.3.13

Στα χνάρια του Τσάβες ο Μαδούρο...

Με το βλέμμα στραμμένο στις κάλπες της 14ης Απριλίου, ο Νίκολας Μαδούρο, εκτελών χρέη προέδρου της Βενεζουέλας και εκλεκτός του Ούγκο Τσάβες, ακολουθεί τις κινήσεις του μέντορά του και ... ανοίγει λογαριασμό στο twitter.
Ο Νίκολας Μαδούρο εγκαινίασε την Κυριακή τον λογαριασμό του στο Twitter, με την ελπίδα να κερδίσει το χαμένο έδαφος μετά το θάνατο του Ούγκο Τσάβες ενώ η κρατική τηλεόραση της Βενεζουέλας ξεκίνησε να μεταδίδει σε επανάληψη την τηλεοπτική εκπομπή του θανόντος προέδρου «Hello President ».

Μέσα σε λίγες ώρες ο Μαδούρο συγκέντρωσε περίπου 150.000 followers στο λογαριασμό του, μεταδίδοντας τις δεσμεύσεις του Τσάβες, ο οποίος πέθανε στις 5 Μαρτίου από καρκίνο, και προαναγγέλλοντας τη δική του νίκη, στις προεδρικές εκλογές της 14ης Απριλίου.

"Εγώ, ο Νίκολας Μαδούρο , γιος του Τσάβες, θα κάνω ότι έχω ορκιστεί, στον Κομαντάντε. Έβαλα όλες μου τις δυνάμεις για να εδραιωθεί ο σοσιαλισμός!" ανέφερε στο μήνυμα που δημοσιεύτηκε από τον κάτοχο του λογαριασμού @ NicolasMaduro. Ο Μαδούρο έχει επίσης λογαριασμούς στο Facebook, στο YouTube και ένα blog.

Ο Τσάβες είχε περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια followers στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια: