9.3.13

Σαμαράς σε Βουλευτές ΝΔ: Σταματήστε την γκρίνια και στηρίξτε την κυβέρνηση ...

O πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να στείλει μήνυμα συσπείρωσης προς τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας το μεσημέρι από το βήμα της Πολιτικής Γραμματείας προκειμένου η κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της και η...
χώρα να βγει από την κρίση.Στην ομιλία του σύμφωνα με πληροφορίες θα προσπαθήσει να βάλει «φρένο» στις έντονες κριτικές που δέχεται από αρκετούς Βουλευτές του κόμματος του ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας κυρίως για τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης και τον ενιαίο φόρος στα ακίνητα.


Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με το real.gr, θα τονίσει την κρισιμότητα των επόμενων μηνών για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και για μια ακόμα φορά θα τονίσει πως δεν θα ληφθούν νέα μέτρα αρκεί να υλοποιηθούν όλα όσα αναφέρει η προγραμματική συμφωνία.

Θα αναφερθεί μάλιστα και στις σκληρές διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη με την τρόικα, σημειώνοντας ότι ο κίνδυνος για τη χώρα μας δεν έχει περάσει.


Στο στόχαστρο του Αντώνη Σαμαρά θα μπει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας κυρίως για τη στάση του στις αποκρατικοποιήσεις αλλά για τα μεταλλεία χρυσού στην Ιερισσό.

Στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός θα κηρύξει ουσιαστικά και την έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου, ο οποίος θα αρχίσει στις 19 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουνίου με το συνέδριο της ΝΔ...
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: