15.3.13

ΣΥΡΙΖΑ: Δέσμιος της τρόικας ο πρωθυπουργός...


Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός εμφανίζεται σε μια Σύνοδο Κορυφής δίχως να έχει να προτείνει το οτιδήποτε»

Για επικοινωνιακή διαχείριση των...
αποτυχιών του πρωθυπουργού κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Αντώνης Σαμαράς μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

«Δέσμιος της τρόικας, αδύναμος να διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της χώρας, ενδιαφέρεται μόνο για την επικοινωνιακή διαχείριση των αποτυχιών του» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωσή της.

Όπως σημειώνει, «για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός εμφανίζεται σε μια Σύνοδο Κορυφής δίχως να έχει να προτείνει το οτιδήποτε». Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει στον πρωθυπουργό πως «επαναλαμβάνει τα γνωστά ευχολόγια για την ανάπτυξη, ενώ στηρίζει με εμμονή την ακραία λιτότητα, υπόσχεται νέες θέσεις εργασίας, εννοώντας συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα με 400 ευρώ το μήνα».

«Αυτό είναι το μέλλον που οραματίζεται από κοινού με τις κυρίαρχες νεοφιλελεύθερες δυνάμεις: μισθοί πείνας, ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου στους δανειστές, κατάργηση του κοινωνικού κράτους», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση...



Δεν υπάρχουν σχόλια: