22.3.13

Χατζηκωστής για βουλευτές: «Ό,τι ήθελε ο καθένας έλεγε!» (ΒΙΝΤΕΟ)...



«Πήγαμε για να μάθουμε τι θα αποφασίσουν για μας, χωρίς εμάς…».

«Ό,τι ήθελε ο καθένας έλεγε». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΤΥΚ Λοΐζος Χατηκωστής για τους βουλευτές αμέσως μετά την αποχώρησή του από... το προεδρικό, όπου είχε συνάντηση με τον Νίκο Αναστασιάδη!



Με αυτό τον τρόπο ήθελε να πει το προφανές. Ότι οι βουλευτές τελούσαν υπό σύγχυση και δεν είχαν ξεκάθαρη εικόνα για τα νομοσχέδια και τη… ρότα που θα τραβήξουν.

Όταν ο κ. Χατζηκωστής ρωτήθηκε από δημοσιογράφο πώς είχε εικόνα για τα τεκταινόμενα στη Βουλή το πρωί, απάντησε: «Πήγαμε για να μάθουμε τι θα αποφασίσουν για μας, χωρίς εμάς…».

Σε άλλο σημείο των τοποθετήσεών του ανέφερε ότι κανείς βουλευτής δεν ξέρει πού θα καταλήξει το θέμα.

Σε ό,τι αφορά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο, ανέφερε τα δυο βασικά αιτήματα της ΕΤΥΚ:

-Να μην χάσουν το Ταμείο Προνοίας τους οι τραπεζικοί υπάλληλοι μετά τα μέτρα που θα ληφθούν στον τραπεζικό τομέα. Ο Νίκος Αναστασιάδης, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΤΥΚ, έδειξε θετικός.

-Να διασφαλιστούν στο μέτρο του δυνατού οι θέσεις εργασίας. Παρά να υπάρχουν απολύσεις να δοθεί η ευκαιρία για πρόωρες αφυπηρετήσεις υπαλλήλων. Να υπάρξει ένα σχέδιο για εθελούσια αποχώρηση.

Τέλος, ο πρόεδρος της ένωσης τραπεζικών υπαλλήλων κάλεσε και τους καταθέτες και τους τραπεζικούς υπαλλήλους να συνεχίσουν τις διαδηλώσεις δυναμικά, αλλά με κόσμιο τρόπο.


Δηλώσεις κ. Χατζηκωστή από 24hcomcy


πηγη 24h.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: