22.3.13

«Η κυβέρνηση αναλώνεται σε επικοινωνιακά παιχνίδια»...


Τη λύπη του εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού για το γεγονός, όπως ανέφερε, ότι η κυβέρνηση σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή επιλέγει «να αναλώνεται σε…

επικοινωνιακά παιχνίδια».
Αυτή, δήλωσε, «είναι η χείριστη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στον τόπο». Ο κ. Κυπριανού είπε ότι όλο αυτό το διάστημα το ΑΚΕΛ επιχειρεί να τηρεί χαμηλούς τόνους. Ωστόσο, υποστήριξε, «λανθασμένες αποφάσεις και χειρισμοί έχουν οδηγήσει τον τόπο μας σε οριακό σημείο».

Στη δεινή θέση που βρισκόμαστε σήμερα, ανέφερε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, μας έχουν φέρει «λανθασμένοι και βεβιασμένοι χειρισμοί της κυβέρνησης τόσο στο Eurogroup όσο και στο θέμα της Λαϊκής Τράπεζας».

Είναι το λιγότερο ατυχές, προσέθεσε, να προσπαθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να φορτώσει τις ευθύνες της κυβέρνησης στη Βουλή. Ο κ. Κυπριανού είπε ότι με μεγάλη έκπληξη που άκουσε ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με την τρόικα στη βάση σχεδίου β’, ενώ κατήγγειλε την κυβέρνηση επειδή για ακόμη μια φορά, δεν ένιωσε την ανάγκη να ενημερώσει και να ακούσει τις απόψεις των πολιτικών κομμάτων.

Εξάλλου, ο τέως πρόεδρος Δ. Χριστόφιας, σε παρέμβασή του σε τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ, διέψευσε όσα λέγονται ότι το «κούρεμα» είχε προταθεί στην προηγούμενη κυβέρνηση από τον περασμένο Νοέμβριο και ότι το νομοσχέδιο για εξυγίανση της Λαϊκής Τράπεζας ήταν έτοιμο από τα μέσα Ιανουαρίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: