6.3.13

Συνελήφθη ο διαβόητος δραπέτης Σπύρος Ζολώτας...

Υπήρξε γνωστός ληστής και διαβόητος δραπέτης από τις αρχές της δεκαετίας του '90. Στα 57 του πια και με καταδικαστική απόφαση στην πλάτη, εξακολουθούσε να... παραμένει ασύλληπτος και να... διαπράττει ληστείες.

Ο Σπύρος Ζολώτας συνελήφθη ξανά πριν από λίγες μέρες στο Περιστέρι, λίγα λεπτά αφού είχε πραγματοποιήσει μαζί με δύο ακόμη άτομα ένοπλη ληστεία σε τράπεζα της λεωφόρου Θηβών. Κατά τη ληστεία, μάλιστα, κρατούσε περίστροφο και χειροβομβίδα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας είχαν από καιρό φτάσει στα ίχνη του «θρυλικού» ληστή, που... δραστηριοποιείται από τις αρχές της δεκαετίας του '90 και είχε συσχετίσει τη δράση του με τον κακοποιό Κ. Πολυδώρου, γνωστό και ως «Ρομπέν των Τραπεζών».

Οταν την περασμένη Παρασκευή «χτύπησε» την τράπεζα, άμεσα κινητοποιήθηκε ολιγομελής ομάδα αστυνομικών, που γνώριζε πού βρίσκεται το κρησφύγετό του.

Τον αιφνιδίασαν και τον ακινητοποίησαν, ενώ φέρεται να προσπάθησε τη στιγμή της σύλληψης να χρησιμοποιήσει τη χειροβομβίδα που είχε στην κατοχή του.


ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: