24.3.13

Παρέλαση με κάγκελα και κλούβες των ΜΑΤ...

Περισσότεροι από 2.500 αστυνομικοί θα αναπτυχθούν στην περιοχή του Συντάγματος με αφορμή τη μαθητική παρέλαση που... θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί, στις δώδεκα, ενώ στους δρόμους γύρω από την πλατεία έχουν τοποθετηθεί κάγκελα. Έξι κλούβες των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στην οδό Όθωνος και Βασιλέως Γεωργίου Α', έτσι ώστε να παραμένουν σε απόσταση όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας όμως και την Δευτέρα 25 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας, καθώς είναι έντονοι οι φόβοι για κινητοποιήσεις και επεισόδια. Μόνο στο κέντρο της Αθήνας θα βρίσκονται περίπου 4.000 αστυνομικοί, ενώ σε επιφυλακή θα είναι όλες οι δυνάμεις του λεκανοπεδίου.

Διμοιρίες των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ θα έχουν δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω από την εξέδρα των επισήμων, ενώ κατά μήκος της διαδρομής που θα ακολουθήσουν τα στρατιωτικά αγήματα θα υπάρχουν κάγκελα και σιδερένια φράγματα, ενώ την ίδια στιγμή το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. θα συντονίζει από ψηλά τα εκτεταμένα μέτρα τάξης.

Λόγω της Μαθητικής Παρέλασης, που θα πραγματοποιηθεί στη Λ. Αμαλίας μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, την Κυριακή 24.3.2013 και από ώρα 07.00΄, σύμφωνα με την τροχαία, δεν θα επιτραπεί η στάση και η στάθμευση και θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων στις παρακάτω Λεωφόρους, Οδούς και Πλατείες:

1. Λ. Β. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της.
2. Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από τη συμβολή με τη Λ.Βασ. Κων/νου έως τη Λ. Αμαλίας (Β. Γεωργίου Α΄), σε όλο το μήκος της.
3. Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου), σε όλο το μήκος της.
4. Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αιόλου και της Πλ. Συντάγματος.
5. Λ. Β. Όλγας, σε όλο το μήκος της.
6. Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Αθ. Διάκου έως Διον. Αρεοπαγίτου.
7. Όθωνος, σε όλο το μήκος της.
8. Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της.

Παρόμοιες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στο σύνολο των Δήμων της Αττικής που θα γίνουν μαθητικές παρελάσεις, ενώ την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θα γίνουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Κλειστός θα είναι ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση.


newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: