24.3.13

Το ΠΑΣΟΚ για τις κρίσιμες εξελίξεις στην Κύπρο...


Eθνικά ανεύθυνο και ανιστόρητο, κάποιοι στην Ελλάδα να χρησιμοποιούν την Κύπρο ως μέσο άσκησης αντιπολίτευσης, αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά η... ανακοίνωση:

«Είναι εθνικά ανεύθυνο και ανιστόρητο, την ώρα που η Κύπρος δίνει μάχη επιβίωσης, κάποιοι στην Ελλάδα να χρησιμοποιούν την Κύπρο ως μέσο άσκησης αντιπολίτευσης που αποδεικνύεται φτηνή και τυφλή. Στηρίζουμε τις αποφάσεις των οργάνων της Κυπριακής Δημοκρατίας για λόγους εθνικού καθήκοντος.

Ασκούμε κριτική στις τιμωρητικού και βίαιου χαρακτήρα αποφάσεις της Ευρωζώνης, την ευρύτερη αρνητική επίπτωση των οποίων ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει η Ευρώπη.

Επειδή όμως δεν υπάρχει άλλο πεδίο πιο πρόσφορο και ασφαλές από το ευρωπαϊκό, πρέπει η εξοντωτική εμπειρία που βιώνει η Κύπρος να τεθεί υπό έλεγχο και να ελαχιστοποιηθεί με τις αποφάσεις που καλείται να λάβει σήμερα η Ευρωζώνη.

Ο ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει πολύ καλά τι διδάσκει η κυπριακή υπόθεση. Έχει δει τι είναι αυτό που απέφυγε. Έχει αντιληφθεί πόσο δύσκολη υπόθεση είναι μια διαπραγμάτευση που οδηγεί σε σκληρά, αλλά ασφαλή αποτελέσματα με το μικρότερο δυνατό κόστος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: