29.3.13

Φοιτητικό συλλαλητήριο το απόγευμα για το σχέδιο “Αθηνά”...


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του σχεδίου “Αθηνά” για την τριτοβάθμια εκπαίδευση πραγματοποιούν στις 6 το απόγευμα φοιτητές στο κέντρο της Αθήνας.
Στις 7 έχει προγραμματιστεί συναυλία στα... Προπύλαια στην οποία θα συμετάσχουν οι: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ, ΚΥΡΙΟΣ Κ, JOANNA DRIGO, ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, WEDDING SINGERS, ΛΟΛΕΚ, ΙΣΜΗΝΗ ΠΕΠΕ, ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ, ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ.

Στο μεταξύ λόγω της συγκέντρωσης και μέχρι τη λήξη της θα παραμείνει κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, με εντολή της αστυνομίας.

“Απέναντι στη κυβέρνηση και στην τρόικα που χαρίζουν εκατοντάδες δισ. ευρώ στις τράπεζες και τους εφοπλιστές, που θέλουν να μάθουμε να ζούμε με 400 ευρώ και να λέμε και ευχαριστώ, δηλώνουμε ότι δε θα μας εξαθλιώσουν! Θα συνεχίσουμε μέχρι να τους βάλουμε λουκέτο!

Καλούμε τους υπόλοιπους φοιτητικούς συλλόγους, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους άνεργους, όλη τη νεολαία και τους εργαζομένους να βρεθούν στο πλάι μας και να παλέψουμε μαζί. Αν οι αγώνες μας δεν υποχωρήσουν, συνευρεθούν και συντονιστούν μπορούμε να τους ρίξουμε!”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: