3.3.13

Απηύδησαν στην αρχή, αλλά …γέλασαν στη συνέχεια...



Συνεπείς στο ραντεβού τους με το ...Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ήταν οι περισσότεροι εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων που βρέθηκαν χθες στο ΣΕΦ για να χαιρετίσουν τις εργασίες του Συνεδρίου.
Δεν έλαβαν όμως αρκετά υπόψην τους την...
ώρα ΠΑΣΟΚ. Έτσι, μιάμιση ώρα αργότερα από τις 12 το μεσημέρι οπότε προγραμματιζόταν να μιλήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είχαν αρχίσει να …απηυδούν, δεδομένου ότι «είχαν και δουλειές», όπως παραπονέθηκαν κάποιοι σε συνεργάτη του Neo.

Τι να έκαναν όμως; Περίμεναν υπομονετικά να μιλήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να ανέβουν ένας ένας στο βήμα απευθύνοντας τον χαιρετισμό τους.

Εκεί όμως που πρέπει να γέλασαν πολύ ήταν όταν άκουσαν λίγο αργότερα τον Πάρι Κουκουλόπουλο, να δηλώνει από το προεδρείο ότι “θα ήταν χαρά μας να μείνουν, αλλά μπορούν να αποχωρήσουν”. Όχι γιατί είχαν το ελεύθερο να αποδεσμευτούν, αλλά αν ήταν κάποιοι που αποχώρησαν ήταν οι σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ. Όπως παραδοσιακά συμβαίνει, μετά την ομιλία του προέδρου, η αίθουσα σχεδόν άδειασε, με αποτέλεσμα οι …δευτεροκλασάτοι ομιλητές να απευθύνονται σε άδεια καθίσματα.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: