26.3.13

Η ροζ σαμπάνια και το... τηλέφωνο του Άκη...




Με ροζ σαμπάνια σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας υποδέχθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης την έλευση της Σαρακοστής. Μαζί με τη ... σύζυγό του Δάφνηταξίδεψαν στη Μεσσηνία και πέρασαν το τριήμερο στο εντυπωσιακό Costa Navarino. Τους συνόδευσαν ο αδελφός του με τη σύζυγό του, αλλά και οι δύο αστυνομικοί της προσωπικής του φρουράς.

Ο Κώστας Σημίτης προσπάθησε να κινηθεί διακριτικά στους μεγάλους κοινόχρηστους χώρους της ξενοδοχειακής μονάδας, αλλά έγινε αντιληπτός από τους υπόλοιπους ενοίκους από την πρώτη κιόλας ημέρα. Ο πρώην πρωθυπουργός περπάτησε με τη σύζυγό του πολλές φορές στην «αγορά» του ξενοδοχείου και κάθε φορά που γινόταν αντιληπτός από τους Ελληνες πελάτες ακούγονταν χαμηλόφωνα σχόλια για τη σημερινή κατάσταση της χώρας και την εποχή της κυβέρνησής του.

Σε αυτό το κλίμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους ενοίκους, βλέποντας τον Κώστα Σημίτη να περνάει από μπροστά του, φώναξε: «Πρόεδρε, μου δίνεις το τηλέφωνο του Άκη (Τσοχατζόπουλου);». Ο Κώστας Σημίτης απάντησε με ένα διακριτικό μειδίαμα χωρίς να ανοίξει συζήτηση μαζί του και, όπως μας περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, αν και βρισκόταν σε κάποια απόσταση από τον συγκεκριμένο ένοικο, φάνηκε ότι άκουσε τα λόγια του.



Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της REAL NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: