15.3.13

Ένα τσιγάρο δρόμος...



Aπό το ΚΚΕ στον Γερουλάνο, μέχρι το «αγαπησιάρικο» ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ...
Μόνο με ροδοπέταλα δεν είναι στρωμένος ο δρόμος για τον Κώστα Αρβανίτη «Στο Κόκκινο 105.5». Οι παλιοί τον αντιμετωπίζουν με... δυσπιστία και προβληματισμό και οι νεότεροι περιορίζονται στις φήμες για τις νέες αφίξεις (πρώην συνεργατών της πρωινής εκπομπής της ΝΕΤ).

Ήδη όμως έχει ξεκινήσει η γκρίνια καθώς δημοσιογράφοι με πείρα εξωθούνται σε μη νευραλγικές θέσεις. Ενδεικτικό του κλίματος είναι το γεγονός ότι σε πρωινή σύσκεψη που είχε προγραμματιστεί με το τεχνικό προσωπικό του σταθμού, ο Κ. Αρβανίτης έφθασε με 1,5 ώρα καθυστέρηση προκαλώντας εκνευρισμό… Πάντως δεν χάνει την ευκαιρία κάθε φορά να δηλώνει ότι θέλει να δημιουργήσει έναν σταθμό «αγαπησιάρικο», προκαλώντας τη θυμηδία και την απορία όλων για το πόσο αγάπη να χωρέσει ένα περιβάλλον με τόσα μαχαίρια!

Την ίδια ώρα οι παλιοί εργαζόμενοι ανησυχούν ότι ο νέος διευθυντής θέλει να φέρει την αυλή του, ενώ και ο Βαγγέλης Βέκιος (διευθυντής προγράμματος) φέρεται πλέον ανήσυχος για τη θέση του.

Το προσωπικό του σταθμού που πληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για τον Ιανουάριο, θεωρεί ότι ο Κ. Αρβανίτης θα δημιουργήσει ίντριγκες, και θα απειλήσει την συνοχή του σταθμού που μέχρι τώρα δεν έχει γνωρίσει ανάλογες καταστάσεις!

Οι φήμες που κυκλοφορούν στους διαδρόμους, κυρίως από εκείνους που τον θυμούνται από παλιά και «ανατριχιάζουν» στο άκουσμά τους, αφορούν στην εποχή που πρωτο-ανέβηκε στην ΕΡΤ και δήλωνε ψηφοφόρος του ΚΚΕ… Ενώ την ίδια στιγμή κάποιοι κακόπιστοι – που δεν υιοθετούμε την άποψή τους – υποστήριζαν ότι διατηρούσε προνομιακές σχέσεις με τον τότε υπουργό πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι!

Ανεξάρτητα όμως από αυτά, ο νέος διευθυντής – μαθαίνουμε, ότι στο νέο πρόγραμμα του σταθμού που ξεκινάει τον Απρίλιο θα αναλάβει την πρωινή ζώνη 6.00 με 8.00.


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: