13.3.13

Άγνωστος ο αριθμός των υπαλλήλων που θα αποχωρήσουν από το Δημόσιο...

Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων που πρόκειται να δουν την πόρτα της εξόδου, καθώς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αποφεύγει να αναφερθεί σε ... αριθμητικά στοιχεία.

«Δεν μπορείς να προδικάσεις ότι θα μου προκύψουν τόσοι επίορκοι που θα απομακρυνθούν χωρίς να εξετάσεις πριν μία μία τις υποθέσεις. Διαφορετικά κινδυνεύεις να αποδειχθείς αναξιόπιστος» σχολιάζουν στα Νέα κύκλοι του υπουργείου.

Περιορίζονται να επιβεβαιώνουν την απαρέγκλιτη τήρηση για υπαγωγή σε διαθεσιμότητα 25.000 υπαλλήλων έως το τέλος του έτους, παραπέμποντας στον προσδιορισμό του «σημαντικού μέρους» – όπως αναφέρει το Μνημόνιο – που θα πρέπει να αποχωρήσει, αφού έχουν προηγουμένως προχωρήσει οι διαδικασίες.

Ειδικότερα, υποστηρίζουν ότι κατά την επόμενη αξιολόγηση της τρόικας, γύρω στα μέσα του 2013, θα είναι σε θέση να δώσουν και κάποιες αριθμητικές εκτιμήσεις. Τότε, θα έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό η αναδιάρθρωση των δομών σε διάφορους φορείς του Δημοσίου και ο προσδιορισμός των απαιτούμενων θέσεων για τη λειτουργία τους.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: