10.3.13

Βίκυ: Οι γυναίκες του... κύκλου μου, δεν ρωτούν τους άνδρες τους που βρήκαν τα λεφτά...


...κάνουν εξωτικά ταξίδια και αγοράζουν νεοκλασικά σπίτια με θέα την Ακρόπολη...
Στο υπόμνημα που κατέθεσε στο Συμβούλιο Εφετών η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη ζητά την ... αντικατάσταση της κράτησής της , με περιοριστικούς όρους, επικαλούμενη λόγους υγείας ενώ καταγγέλλει ότι το παιδί της που ζει με τους γονείς της, παρουσιάζει προβλήματα συμπεριφοράς.

Στο υπόμνημα αναφέρεται στις αλόγιστες σπατάλες, τα ταξίδια στο εξωτερικό και τις αγορές πανάκριβων νεοκλασικών στην καρδιά της Αθήνας.

«Οι αγορές στις οποίες προέβαινα είναι συγκρίσιμες με τις αγορές κυριών της κοινωνικής και οικονομικής μου τάξης, είτε από το χώρο της πολιτικής είτε από το χώρο της δημοσιογραφίας είτε του θεάματος. Είναι αγορές που έκανα με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, την οποία μου είχε χορηγήσει ο σύζυγός μου, με αποτέλεσμα οι αγορές αυτές να εξοφλούνται σε μεταγενέστερο χρόνο. Μου αποδίδουν αγορές ακριβών αντικειμένων που ουδέποτε αγόρασα διότι οι υποτιθέμενες αποδείξεις αγοράς ήταν στην πραγματικότητα προσφορές που λάμβανα από διάφορα καταστήματα».

Η Βίκυ Σταμάτη υποστηρίζει ότι στην κοινωνική της «τάξη» οι σύζυγοι των υπουργών είναι γνωστές στα καταστήματα με το μικρό τους όνομα, κάνουν εξωτικά ταξίδια, αγοράζουν νεοκλασικά σπίτια με θέα την Ακρόπολη και δεν ρωτούν ποτέ τους άνδρες τους, πού βρήκαν τα λεφτά.

«Στη διάρκεια του γάμου μου, ο σύζυγός μου κυριαρχικά αποφάσιζε για τα θέματα του συζυγικού βίου ενώ εγώ ακολουθούσα τις υποδείξεις του, έχοντας απεριόριστη εμπιστοσύνη στις ικανότητες, τη γνώση και τη σοφία του».

Στο υπόμνημα αναφέρει και τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο στην ίδια όσο και στο παιδί της από τον εγκλεισμό της και τονίζει ότι έφθασε στο σημείο να κάνει «αυτοκαταστροφικές σκέψεις και πράξεις».

Υποστηρίζει μάλιστα πως είναι απλώς μία αδικημένη γυναίκα και μητέρα, που «στερήθηκε την ελευθερία της και οδηγήθηκε σιδηροδέσμια στη φυλακή».


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: