11.3.13

Τα νύχια της διευθύντριας της ΕΡΑ Κομοτηνής μπήκαν στο πρόσωπο της δημοσιογράφου!...



Αθέμιτος επαγγελματικός ανταγωνισμός και προσωπική εμπάθεια ο λόγος των συκοφαντικών και τραμπουκικών επιθέσεων στην δημοσιογράφο!

Δημοσιεύουμε την ... παραπάνω φωτογραφία με τα σημάδια που άφησαν τα …μανικιούρ της κυρίας διευθύντριας στο πρόσωπο και τον λαιμό της δημοσιογράφου της ΕΡΑ Κομοτηνής! Το αν πρόκειται για απόπειρα πνιγμού, εκφοβισμού ή “νόμιμης άμυνας” (όπως η ίδια η διευθύντρια ισχυρίζεται) θα το δείξει η απόφαση του δικαστηρίου.

Δυστυχώς όπως όλη η Κομοτηνή εδώ και χρόνια γνωρίζει η περίπτωση αυτή δεν είναι μεμονωμένη και παρόμοιες ανήθικες και τραμπουκικές συμπεριφορές εναντίον “αντιφρονούντων” αποτελούν σύνηθες περιστατικό στο “γκέτο προσωπικών συμφερόντων” (όπως παλαιότερα έχει χαρακτηριστεί από τον τοπικό Τύπο) που ονομάζεται Κρατικό Ραδιόφωνο Κομοτηνής.

Οι προσωπικές σχέσεις όμως στελεχών και δημοσιογράφων του σταθμού αλλά και οι αυτοδιοικητικές και πολιτικές γνωριμίες αλλά και βλέψεις (!!) της κυρίας διευθύντριας (όπως αυτές σχολιάστηκαν παλαιότερα στον Τύπο) δυστυχώς κρατούν τα γεγονότα αυτά εκτός δημοσιοποίησης, κοινώς κουκουλώνονται πάντα και έτσι κανένα τοπικό ΜΜΕ, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων δεν σχολιάζει τέτοιες μεσαιωνικές καταστάσεις ντροπής και αποτροπιασμού.

Οταν λοιπόν οι συκοφαντίες, ο συνεχιζόμενος ψυχολογικός πόλεμος και τα σαμποτάζ στον εργασιακό χώρο δεν πιάνουν ακολουθεί το ξύλο!

Εμείς τι άλλο να σχολιάσουμε; Η εικόνα τα λέει όλα. Να την χαίρονται όσοι υπηρεσιακοί και πολιτικοί προϊστάμενοί της την διατηρούν σε αυτή τη θέση τόσα χρόνια…
rodopinews.gr/37439


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: