2.3.13

Απουσίες, αλλά και …ηχηρές παρουσίες στο ΣΕΦ...



 Μπορεί οι απουσίες από την έναρξη του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ χθες να ήταν ηχηρές και να συζητήθηκαν ...δεόντως, μια και μεταξύ των στελεχών που απουσίαζαν ήταν... οι δύο πρώην πρόεδροι του κόμματος, Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου (με τον τελευταίο πάντως να έρχεται πιθανότατα σήμερα, καθώς χθες τον κράτησε μακριά μία ανειλημμένη υποχρέωσή του στην Κωνσταντινούπολη), το ίδιο 'ηχηρές' όμως ήταν και οι ...παρουσίες, ιδίως αυτές που δεν ήταν δεδομένες.
Από πολύ νωρίς το πρωί (για την …ώρα ΠΑΣΟΚ πάντα) έφτασε στον χώρο η Βάσω Παπανδρέου, που παρατηρώντας μάλιστα ότι η οικονομία καταστρέφεται, έστειλε μήνυμα στην κυβέρνηση αντί να περιμένει για νέα μέτρα, “να κάνει διαπραγματεύσεις για την ενίσχυση και την ελάφρυνση των φόρων”…

Λίγο μετά, άρχισαν να έρχονται κι άλλα πρώην κορυφαία στελέχη. Κώστας Λαλιώτης, Χρήστος Παπουτσής, Θεόδωρος Πάγκαλος, Φίλιππος Πετσάλνικος, Γιώργος Πεταλωτής, Παύλος Γερουλάνος, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου και πολλοί άλλοι, βρέθηκαν γρήγορα στην αίθουσα του συνεδρίου, ή και …εκτός αυτής, ανταλλάσσοντας απόψεις και προβληματισμούς στους διαδρόμους.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: