11.3.13

Ολοκληρο οπλοστάσιο, σε δύο σπίτια υπ. βουλευτή του ΛΑΟΣ...

 
Καταζητείται ο ίδιος, ενώ συνελήφθη η σύζυγός του.
Δείτε την φωτογραφία...
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας στη Λακωνία και τη Μεσσηνία για τη σύλληψη ενός 64χρονου, υποψήφιου βουλευτή του ΛΑΟΣ, που έκρυβε ένα... αρκετά μεγάλο οπλοστάσιο στα δύο σπίτια του σε χωριά της Ανατολικής Μάνης και της Σπάρτης.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί, ενώ έχει συλληφθεί η 53χρονη σύζυγός του.

Αστυνομικοί από την Ασφάλεια Σπάρτης και το τμήμα Γυθείου, που είχαν πληροφορίες για την παράνομη κατοχή οπλισμού, οργάνωσαν την επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. από τρεις Αστυνομικές Διευθύνσεις, ώστε οι έρευνες να γίνουν ταυτόχρονα.

Όμως, στο σπίτι στο χωριό της Ανατολικής Μάνης ήταν μόνο η σύζυγος του 64χρονου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το γιο πρώην δημάρχου της περιοχής, ενώ ήταν και υποψήφιος με το ΛΑΟΣ κατά τις τελευταίες εκλογές.

Στα δύο σπίτια κατασχέθηκαν ένα τυφέκιο με διόπτρα, δύο περίστροφα, από τα οποία το ένα γεμάτο σφαίρες, ένα κυνηγετικό όπλο, ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων και 78 καψύλλια, 445 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, μια γεμιστήρα πολεμικού τυφεκίου, ένα πτυσσόμενο στιλέτο, μια σπάθα με μήκος λάμας 56 εκατοστών, ένα ξίφος με μήκος λάμας 80 εκατοστών, μεγάλος αριθμός από σκάγια και αμπούλες και ακαριαίο φυτίλι.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του ζευγαριού θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.



Δεν υπάρχουν σχόλια: