3.3.13

Ξεχάστε το ζήτημα...




ΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ παλιότερα για τη διπλή ανάπλαση της Αθήνας; Και Βοτανικός δηλαδή και Λεωφόρος Αλεξάνδρας; Κάτι τέτοιο λοιπόν προβλέπει ένα καινούργιο σενάριο ότι...

μπορεί να συμβεί στα τηλεοπτικά τεκταινόμενα της Ελλάδας. Από τη μία δηλαδή να προχωρήσει ο ΔΟΛ στην αγορά του Πήγασου και στη συνακόλουθη ενοποίηση των ποσοστών τους στο Mega και από την άλλη να ενοποιηθούν, αμέσως μετά, το Mega με το Star. Κατ' αυτόν τον τρόπο θα ικανοποιηθούν όλοι οι συντελεστές της εξίσωσης και ιδίως αυτοί που δεν έχουν μιλήσει ώς τώρα και κρατάνε τα χαρτιά τους κλειστά. Διότι αφ' ενός οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς συνεταίρους και αφ' ετέρου άμα δεν συναινέσουν οι τράπεζες κανένα ντιλ δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Και οι τράπεζες θα το δουν συνολικά το θέμα, όχι μεμονωμένα.

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, στον Πήγασο εξακολουθούν να λένε «ξεχάστε το ζήτημα, τελείωσε», ενώ την ίδια ώρα στον ΔΟΛ επικρατεί περισσότερο η λογική «κάτσε να δούμε τι θα μας προκύψει». Για περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στο διπλανό κομμάτι για τη μονοκρατορία Ψυχάρη στη Μιχαλακοπούλου.


Μέσα και Μedia (enet.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: