5.3.13

Κεφαλογιάννης: Για... κόμικς τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ...

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ εκτόξευσε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, σχετικά με το φορολογικό «πρόγραμμα» του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Είναι σαφές πως για ...
τον κ. Τσίπρα “λεφτά υπάρχουν”. Δε μας λέει, όμως, πόσα υπάρχουν και από πού θα τα βρει. Παρουσιάζοντας το φορολογικό “πρόγραμμα” του ΣΥΡΙΖΑ, ακολούθησε τη συνήθη τακτική του: αοριστίες, αντιφάσεις και προσλήψεις» ανέφερε.

«Ο πραγματικός του στόχος είναι να ανακόψει την επιστροφή των καταθέσεων, να εκδιώξει κάθε επενδυτή από την Ελλάδα και να “σκοτώσει” οικονομικά, με τους υπέρογκους φόρους, τη μεσαία τάξη. Γι’ αυτό και προτείνει, για παράδειγμα, φορολόγηση περιουσίας πάνω από 300.000 ευρώ, που –αν είναι δυνατόν- περιλαμβάνει και τις καταθέσεις και αύξηση έως και 42% του συντελεστή στις επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα» επισήμανε ο κ. Κεφαλογιάννης.

«Είναι προφανές ότι στην πρότασή του, ο ΣΥΡΙΖΑ δε λέει τίποτα ούτε για το πόσο θα μειώσει το ΦΠΑ ούτε από πού θα βρει τα λεφτά. Αυτά είναι οικονομικά για κόμικς. Και δεν κοστίζουν τίποτα, ειδικά για τους “φωστήρες” του ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε...
nespost.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: