2.3.13

Πάρε το διπλό στην Κρήτη, Θρύλε!...



Νίκη και μόνο νίκη. Αυτό έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας που θα αγωνιστούν στο «Γεντί Κουλέ» για την 24η αγωνιστική της Superleague (19:30/Live από το olympiacos24.gr).

Ο... Μίτσελ έδωσε σαφείς οδηγίες στους παίκτες για να μείνουν στον αγωνιστικό προσανατολισμό που επιθυμεί να έχει η ομάδα, με συνεχές πρέσινγκ στον αντίπαλο, αλλά και προσπάθεια για "ρήγματα" στην αντίπαλη άμυνα τόσο από τα άκρα, όσο και μέσω των γρήγορων αντεπιθέσεων.

Μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα και ένας αντίπαλος που βγάζει πάντοτε όλο το πάθος του κόντρα στον Ολυμπιακό είναι τα χαρακτηριστικά που θα συναντήσουν απόψε οι "ερυθρόλευκοι" όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε έδρα την οποία επισκέπτονται. Ο Ολυμπιακός όμως έχει βρει τον τρόπο να "αλώνει" την έδρα του ΟΦΗ, έχοντας 9 νίκες και 3 ισοπαλίες στα 15 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει στο Ηράκλειο.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι έμειναν οι Ντιακιτέ, Μοντέστο, που αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς, ο Φουστέρ που εδώ και λίγο καιρό έχει επανέλθει στις προπονήσεις και οι Πάντελιτς, Λυκογιάννης.

Ο Ισπανός επέλεξε τους ακόλουθους για τον αγώνα κόντρα στου Ηρακλειώτες: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: