11.3.13

Ο Nτερμπεντέρης, ο Αχμαντινετζάντ, ο Τρίτος Ιμάμης και η Δημοκρατια...

 Ο Ντερμπεντέρης επιτίθεται σήμερα από TA ΝΕΑ, σε ΑΥΓΗ, "Ριζοσπάστη" και left.gr, χλευάζοντας, κατά τρόπο πράγματι απαράδεκτο, τον πεθαμένο Τσάβες.
Προς το βραδάκι, πήρε την... απάντηση, από το left.gr.
 

Ο Γιάννης Πρετεντέρης και η δημοκρατία

Μία απάντηση του left.gr στο Γιάννη Πρετεντέρη

"Και επειδή ούτε η βλακεία ούτε η παράνοια πάνε στα βουνά, η «Αυγή», ο «Ριζοσπάστης» και το left gr. ανέλαβαν να με επαναφέρουν στην τάξη για όσα έγραφα εδώ για τον αδικοχαμένο Κομαντάντε".



"Ο γράφων θεωρεί ότι η συντεταγμένη ελευθερία, η πολιτική δημοκρατία και το κράτος δικαίου προέχουν όλων των πραγμάτων. Αποτελούν απόλυτη και θεμελιώδη συνθήκη κοινωνικής οργάνωσης".



Γιάννης Πρετεντέρης 11/2/2013



Προσπερνάμε το γεγονός ότι δεν είδαμε το γράφοντα να υπερασπίζεται όλα τα παραπάνω στην χώρα μας, για παράδειγμα στην περίπτωση της προεκλογικής διαπόμπευσης των οροθετικών γυναικών (που παρεπιμπτόντως αθωώθηκαν σήμερα και οι τελευταίες) ή της βίαιης καταστολής όλων των απεργιακών κινητοποιήσεων ή της τρομοκράτησης των κατοίκων στην Χαλκιδική ή ..... (συμπληρώστε το κενό, άλλωστε πρόκειται περί άπειρων περιπτώσεων). Ας προσπεράσουμε, επίσης και γνωστές δηλώσεις του κ. Πρετεντέρη περί "παρακινδυνευμένης επιλογής των εκλογών", όπως και το σχόλιο ότι η εκλογική νίκη της ΝΔ με 29% είναι ένα "ξεκάθαρο και σαφές αποτέλεσμα". Και το προσπερνάμε με γενναιοδωρία, καθώς φαίνεται ότι αδυνατεί να απαντήσει στο ερώτημα που του θέσαμε σε προηγούμενο κείμενο στο οποίο κάνει σήμερα 'φιλότιμες' προσπάθειες να απαντήσει μέσω της στήλης του στα ΝΕΑ. Πώς γίνεται βέβαια το 29% της ΝΔ να είναι ένα ξεκάθαρο και σαφές αποτέλεσμα, ενώ οι εκλογικές νίκες του Τσάβες με ποσοστά άνω των 50% να είναι αντιδημοκρατικές, μάλλον θα μείνει ένα ερώτημα αναπάντητο.



Σε κάθε περίπτωση, συστήνουμε στον κ. Πρετεντέρη (για την προσωπική του καλλιέργεια) να ανοίγει μία στο τόσο και καμία ξένη εφημερίδα (αφού η Αυγή και ο Ριζοσπάστης του πέφτουν πολύ λίγες). Για παράδειγμα, την εφημερίδα των New York Times, η οποία στην τελευταία επανεκλογή του Τσάβες είχε φιλοξενήσει μία ανάλυση του Mark Weisbrot για τις εκλογικές νίκες του Ούγκο Τσάβες. Καλή ανάγνωση!

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: