2.3.13

Το ΒΗΜΑ αναπαράγει συνειδητά ανύπαρκτη ταξιδιωτική οδηγία της Κομισιόν για την Ελλάδα!...




Συνεχίζει να γράφει ιστορία με την κατρακύλα του το ΒΗΜΑ, μια εφημερίδα που για χρόνια υπήρξε σημείο αναφοράς του... προοδευτικού ακροατηρίου.
Με την υπογραφή του πρύτανη αυτού του είδους της δημοσιογραφίας κ. Γιώργου Μαλούχου, η εφημερίδα...



...φιλοξενεί άρθρο υπό τον σαφή τίτλο «Μήνυμα-φάντασμα της Κομισιόν για την Ελλάδα», ρωτώντας τους αναγνώστες της αν όντως ισχύει η συγκεκριμένη είδηση!

Απολαύστε την επιχειρηματολογία του συντάκτη για τη γνησιότητα του εγγράφου:


Το εν λόγω email που διακινήθηκε τις προηγούμενες ημέρες δεν φέρει σήμανση σχετική με τον αποστολέα του για λόγους, όπως αναφέρει, ασφαλείας και περιγράφει μία άκρως ζοφερή κατάσταση στην ελληνική πρωτεύουσα.

Αναφέρει ακόμα ότι αντίστοιχες ειδοποιήσεις έχουν σταλεί και σε στελέχη του ΔΝΤ που έρχονται στην Ελλάδα, ενώ κάνει λόγο και για ακόμα περισσότερες οδηγίες ασφαλείας που όμως, θα δοθούν προφορικά στους ενδιαφερομένους.

Ακριβώς επειδή δεν υπάρχουν φανερά στοιχεία αποστολέα, τίθεται το ερώτημα αν πράγματι πρόκειται για κείμενο που έχει «φύγει» από την Επιτροπή ή όχι. Πάντως, ορισμένες διασταυρωμένες, ως ένα σημείο, όσο είναι δυνατόν, πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται περί πραγματικού μηνύματος – τουλάχιστον ως τέτοιο αντιμετωπίζεται από ορισμένους παραλήπτες του.

Με ακόμα λιγότερα λόγια, το ΒΗΜΑ αναδημοσιεύσει συνειδητά ένα άρθρο χωρίς στοιχεία αποστολέα, παρουσιάζοντας ως εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο να αποτελεί ταξιδιωτική οδηγία της Κομισιόν!

Αρκεί πάντως κανείς να διαβάσει το επίμαχο κείμενο στα αγγλικά για να κατανοήσει ότι δεν πρόκειται για σοβαρό έγγραφο που έχει διακινηθεί από διεθνή οργανισμό.


Αν θέλει πάντως το ΒΗΜΑ, έχω λάβει ένα e-mail με τίτλο "YOUR GRAND PRIZE AWARD WINNING NOTIFICATION", τους παραχωρώ την είσπραξη του ποσού...

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: