12.3.13

Διχασμένη η Ιπποκράτους, για Ανδρουλάκη...



Σε σύσκεψη με στενούς του συνεργάτες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος γνωστοποίησε πως για τη θέση του γραμματέα θα προτείνει τον, πρώτο σε ψήφους στην ΚΠΕ, Νίκο Ανδρουλάκη, σε μια επιλογή, ωστόσο, η οποία φαίνεται πως... διχάζει την Ιπποκράτους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι το συνέδριο του κόμματος πήρε αποφάσεις οι οποίες πρέπει να γίνουν σεβαστές και ότι εκφράστηκε στις ψηφοφορίες ένα ρεύμα ανανέωσης.

Παρόλα αυτά, την ίδια ώρα οι αντίπαλοι του κ. Ανδρουλάκη αναζητούν άλλον υποψήφιο, εκτιμώντας ότι αν εκλεγεί ο 34χρονος πολιτικός μηχανικός θα «του δώσουμε τα κλειδιά του ΠΑΣΟΚ στο χέρι».

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και κάποια μέλη της ΚΠΕ τα οποία απειλούν να παραιτηθούν γιατί δεν μπορούν να αντέξουν τον συνδυασμό «Ανδρουλάκης γραμματέας και ΠΑΣΟΚ με πολιτικά στελέχη στην κυβέρνηση».

Άλλοι πάλι, παρατηρούν, ότι αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι «το ΠΑΣΟΚ ή τουλάχιστον ένα κομμάτι του, αντιστέκεται στην ανανέωση».

Ο υποψήφιος γραμματέας επισημαίνει στους συνομιλητές του ότι έχει σκοπό να ενώσει και όχι να διαιρέσει.

Όλοι αναμένουν τους χειρισμούς του κ. Βενιζέλου καθώς θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να συνομιλήσει με όλες τις τάσεις που έχουν εκφραστεί στην ΚΠΕ.

Πάντως, συνεργάτες του σημειώνουν ότι το Πολιτικό Συμβούλιο θα έχει χαρακτήρα σύνθεσης και έκφρασης όλων των απόψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: