21.3.13

Π. Δημητριάδης: "Mέχρι την Δευτέρα θα έχουμε πρόγραμμα στήριξης για την Κύπρο" (ΒΙΝΤΕΟ)...


EKT: Την Δευτέρα τέλος η ρευστότητα στη Κύπρο.
Λεπτό προς λεπτό οι κρίσιμες αποφάσεις στην Mεγαλόνησο (Συνεχής ενημέρωση)...
11:55 Πρόεδρος Eurogroup: ''Αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό που έχει συμβεί''.

11:52 Πανίκος Δημητριάδης (διοικητής Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου): Αναμένω ότι... μέχρι την Δευτέρα θα έχουμε πρόγραμμα στήριξης για την Κύπρο.
11:30 Η κατάσταση έξω από το προεδρικό...

11:26 "Λαική Τράπεζα" 'Ώρα Μηδέν

11:20 Πρόεδρος Eurogroup: «Η Κύπρος δεν γλιτώνει το κούρεμα»

11:16 EKT: Την Δευτέρα τέλος η ρευστότητα στη Κύπρο

11:08 Σύμφωνα με το news247.gr το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας ζητά οι ιδιώτες και οι επιχειρήσεις με καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ σε κυπριακές τράπεζες να έχουν τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση.

11:06 Ντάισελμπλουμ: "Η Κύπρος αποτελεί ένα συστημικό κίνδυνο. Ένα νέο μεγάλο ρωσικό δάνειο δε θα λύσει τα προβλήματα. Αν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν πεισθεί ότι το χρέος της Κύπρου μπορεί να γίνει βιώσιμο δε θα υποστηρίξει ένα σχέδιο διάσωσης. Η αναδιάρθρωση των τραπεζών πρέπει να προέλθει από ''μη-κατοίκους με μεγάλες καταθέσεις''.Ελπίζει έντονα ότι το νέο πακέτο μέτρων θα προσφέρει μία πιο ''δίκαιη ισορροπία'' και πρόσθεσε πως το Eurogroup θεωρεί πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μία πιο δίκαιη κατανομή με μεγαλύτερη συνεισφορά από τους μεγάλους καταθέτες και όχι τους μικρούς".

11:06 Ο Σαρρής αποκαλύπτει τί συνέβη το επίμαχο βράδυ της Παρασκευής

11:04 Αποχώρησε από το Προςδρικό ο κ. Πέτρος Κληρίδης. Δεν έκανε δηλώσεις.

11:01 Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έστειλε τελεσίγραφο-απειλή. Αν μέχρι τη Δευτέρα δεν βρείτε λύση, ξεχάστε το χρήμα. Διασφαλίζει ρευστότητα μέχρι τη Δευτέρα.

10:55 Το SIGMA μετέδωσε την πληροφορία ότι οι Ρώσοι ζήτησαν ποσοστά από το οικόπεδο 12.

10:45 "Ανησυχώ πολύ για τις τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο, κυρίως λόγω των επιπτώσεών τους στους πολίτες της Κύπρου. Στο παρελθόν επιλύσαμε μεγαλύτερα προβλήματα. Ελπίζω ότι και αυτή τη φορά θα βρεθεί λύση" υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο

10:43 Μόλις έφτασε στο Προεδρικό ο Τάσος Μητσόπουλος.

10:30 Η ρωσική τράπεζα Sberbank αναφέρει πως δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει κάποια κυπριακή τράπεζα

10:23 Χριστόφιας: "Δεν συζητήσαμε ποτέ για κούρεμα''

10:29 Αυθόρμητη εκδήλωση μαθητών του Λυκείου Κύκκου Α' στη Λευκωσία για τις τελευταίες εξελίξεις στον τόπο μας.

10:06 Ανακοίνωση του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, όπου διαψεύδει τα περί συμφωνίας για κούρεμα επί προεδρίας του.

09:49 Στο Προεδρικό βρίσκονται, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ο Μάριος Κάρογιαν, ο Άδωνις Γιάγκου, ο Διοικητής της ΚΤ, Πανίκος Δημιτριάδης, ο Δημήτρης Συλλούρης, ο Γενικός Εισαγγελέας, o Xρίστος Πατσαλίδης, ο Πέτρος Κληρίδης και ο Γιαννάκης Ομήρου

09:45 Bloomberg: Γιατί η Ρωσία είναι κακή λύση για την Κύπρο

09:30 Ξεκίνησε η σύσκεψη των Αρχηγών.

09:10 Σαρρής:«Ζητάμε ανοικτά βοήθεια από την Ρωσία»

Άφιξη Ιωάννη Κασουλίδη


Άφιξη Κασουλίδη- Προεδρικό από 24hcomcy

Άφιξη Άντρου Κυπριανού


Άντρη Αναστασιάδη από 24hcomcy

Έφτασε στο Προεδρικό , ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης


Νίκος Αναστασιάδης Προεδρικό από 24hcomcy

09:10 Συνεχίζονται σήμερα στη Μόσχα οι διαβουλεύσεις του Υπουργού Οικονομικών Μιχάλη Σαρρή σε μια προσπάθεια να εξευρεθούν οι τρόποι με τους οποίους η Ρωσία μπορεί να συνδράμει στην έξοδο της Κύπρου από την κρίση.

09:04 Τα μπόνους των τραπεζιτών θα έχουν ανώτατο όριο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, από το επόμενο έτος, ως μέρος του πλαισίου μιας ευρύτερης μεταρρύθμισης του τραπεζικού τομέα, που συμφωνήθηκε αργά την Τετάρτη, μεταξύ των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

08:53 Έτοιμη να εξετάσει «διάφορες επιλογές» για τη χορήγηση βοήθειας στην Κύπρο είναι η Ρωσία, δήλωσε στους Φαϊνάνσιαλ Τάιμς και σε άλλα ευρωπαϊκά μέσα ο πρωθυπουργός Ντιμίτρι Μεντβέντεφ, τονίζοντας ωστόσο ότι πρέπει πρώτα η ΕΕ και η ίδια η Κύπρος να παρουσιάσουν νέες, λειτουργικές προτάσεις.

08:41 Η τελική πρόταση της κυβέρνησης

08:34 Σύσκεψη το πρωί των πολιτικών αρχηγών

08:22 Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών της Βρετανίας Γκρεγκ Κλαρκ εξασφάλισαν τέσσερις Συντηρητικοί βουλευτές του βορείου Λονδίνου, οι οποίοι θα συνοδεύονται από αντιπροσωπεία της ελληνοκυπριακής παροικίας.

Η καυτή ατζέντα της ημέρας περιλαμβάνει:

09:30 Πρόεδρος Δημοκρατίας - Σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς (Προεδρικό)

12:00 Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών (Βουλή)

16:00 Ολομέλεια Βουλής των Αντιπροσώπων (Βουλή)

πηγη 24h.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: