6.3.13

Εντολή Μπόμπολα σε Τσίγκα για σύνταξη σχεδίου περικοπών στο Mega...


Μπορεί οι φήμες για νέο γύρο περικοπών στο Mega να μην κόπασαν ποτέ, αφού διαρκώς κυκλοφορούν σενάρια… Υπήρξε σχετική ύφεση των εν λόγω φημών, δεδομένου ότι... την προσοχή των εκδοτών, εσχάτως είχαν αποσπάσει άλλες δραστηριότητες!

Τώρα λοιπόν που καταλάγιασε ο θόρυβος σχετικά με το ενδεχόμενο εξαγοράς της ΠΗΓΑΣΟΣ από τον ΔΟΛ, και ξαναήρθε στην επιφάνεια το πρόβλημα ρευστότητας του μεγάλου καναλιού, αφού ως γνωστόν το δάνειο των 10 εκατομμυρίων ευρώ δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες μέχρι το τέλος της χρονιάς, ξαναφούντωσαν οι φήμες για νέες περικοπές. Μάλιστα, μαθαίνουμε ότι έχουν και ονοματεπώνυμο, αφού την απροθυμία των εκδοτών να βάλουν το χέρι στην τσέπη, ακολούθησε η πρωτοβουλία του Φώτη Μπόμπολα να ζητήσει από τον πρόεδρο του καναλιού, Ηλία Τσίγκα ένα προσχέδιο περικοπών που θα περιλαμβάνει και απολύσεις! Από τις ίδιες πηγές, πληροφορούμαστε ότι μέχρι τις αρχές καλοκαιριού πρέπει να έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις και να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, προκειμένου το κανάλι να περάσει σε μια νέα φάση με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη μετοχική του σύνθεση και φυσικά το προφίλ του!

Τέλος σημειώνεται ότι εκκρεμεί άμεσα όμως, το ΔΣ της εταιρίας να αποφασίσει για μια σειρά από θέματα που έχουν σχέση με την ποιότητα και την ποσότητα του προγράμματος που θα έχει το κανάλι από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: