12.3.13

Tο έπος της διαφθοράς συνεχίζεται...

Kαταιγιστική μορφή παίρνουν οι αποκαλύψεις για τη διαφθορά στο Δημόσιο. Οι δικαστικές αρχές αναλαμβάνουν τη διαλεύκανση σκανδαλωδών υποθέσεων στο κύκλωμα των φαρμάκων και στην ΕΡΤ, ενώ διαπιστώνεται και...
ανεξέλεγκτη χορήγηση συντάξεων. Τραγελαφικές συνέπειες έχει η ανυπαρξία πειθαρχικών οργάνων. Επειδή δεν λειτουργεί Δευτεροβάθμιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, δύο καταδικασθέντες για δολοφονία εξακολουθούν να μισθοδοτούνται.
Tο έπος της διαφθοράς συνεχίζεται

Η απίστευτη υπόθεση του Παγγαίου
Σκότωσαν τον δήμαρχο, αλλά πληρώνονται!

Τρία και πλέον χρόνια μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημάρχου Παγγαίου Καβάλας, Τριαντάφυλλου Κουκούδη, από δύο δημοτικούς υπαλλήλους, οι δολοφόνοι του, αν και έχουν καταδικαστεί ο ένας σε ισόβια και ο άλλος σε 17 χρόνια κάθειρξη, συνεχίζουν να εισπράττουν στη φυλακή το 50% του μισθού τους!

Είναι ίσως το πιο τρανταχτό παράδειγμα μεταξύ εκατοντάδων περιπτώσεων ατιμώρητων επίορκων δημοσίων υπαλλήλων -ορισμένες από τις οποίες περιλαμβάνονται στη «λίστα της ντροπής» που δημοσίευσε το «Εθνος της Κυριακής»- και προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα σε μια περίοδο που η δημόσια συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τις απολύσεις επίορκων υπαλλήλων.

• Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του «Εθνους»

Δεν υπάρχουν σχόλια: