30.3.13

Women Run - oι γυναίκες τρέχουν για τις γυναίκες στη Γλυφάδα...



notia.gr
Αγώνα ανώμαλου δρόμου 5 χλμ και βάδην 2 χλμ για γυναίκες…, αφιερωμένο σε γυναίκες διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας και ο αθλητικός τομέας του... Κ.Α.Π.ΠΑ την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013, στις 10.30 πμ. μέσα στο χώρο του Γκολφ Γλυφάδας με τη συμμετοχή του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Οι συμμετέχουσες στη διοργάνωση Women Run θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν το έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»* προσφέροντας ως ελάχιστη δωρεά 5 ευρώ, στα μέλη του Συλλόγου που θα βρίσκονται στο περίπτερο του Συλλόγου την ημέρα του αγώνα.

Λίγα λόγια για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»: Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών «Άλμα ζωής» εδώ και 25 χρόνια στηρίζει ψυχοκοινωνικά χιλιάδες γυναίκες που έρχονται αντιμέτωπες με τον καρκίνο μαστού. Συμβάλλει στην απομυθοποίηση του και ενημερώνει πανελλαδικά τις γυναίκες για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη μείωση των θανάτων από την ασθένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: